Tilapäinen kotisivu sekä yhteystiedot

Kuten huomaatte, niin Hyvinkää Stormin kotisivujen ulkoasu on muuttunut. Tämä kyseinen ilme on tarkoitus olla kuitenkin vain tilapäinen, sillä ns. oikeasti uudet kotisivut ovat työn alla.

Seuran kotisivut tulevat kokemaan ulkoasun muutoksen lisäksi myös eräänlaisen käyttötarkoituksen muutoksen, mutta siitä myöhemmin lisää.

Seuran toiminnasta kiinnostuneille joukkueiden yhteystiedot:

Hyvinkää Storm III-divisioona:

Jussi Viuhko (seuran toiminnanjohtaja)

p. 0407516067

e-mail: hyvinkaastorm (at) gmail.com

Hyvinkää Storm Naiset

Sari Friman (joukkueenjohtaja)

e-mail: sari.friman (at) elisanet.fi

Hyvinkää Storm Team (Miehet harraste)

Joe Toivonen (joukkueenjohtaja)

e-mail: joe.toivonen (at) gmail.com

Jokaisessa joukkueessa on vielä tilaa uusille pelaajille, joten kiinnostuneet ottakaa rohkeasti yhteyttä.

 

 

30.3.2018 Uusia tuulia Hyvinkää Stormin urheilutoimintaan

Hyvinkää Storm ry. perustaa pelikaudelle 2018-2019 seurassa toimivien miesten joukkueiden rinnalle naisten jääkiekkojoukkueen. Naisjoukkue tulee toimimaan nimellä Hyvinkää Storm Naiset ja osallistuu Etelä-Suomen alueella pelattavaan naisten Classic -harrastesarjaan. Sarja voitaneen sarjatasona rinnastaa miesten jääkiekon alueelliseen II- tai III-divisioonaan.

 

Joukkueen perusrungon tulevat muodostamaan menneellä pelikaudella Hyvinkään Jää-Ahmojen naisjoukkueessa pelanneet pelaajat ja sitä kautta Stormin riveihin siirtyän ryhmän joukkuehistorian voidaan katsoa ulottuvan pelikauteen 1998-99, jolloin Ahmanaiset aloittivat jääkiekkotoimintansa.

 

 

Joukkueen valmentajana tulee toimimaan pitkän linjan hyvinkääläinen kiekkomies Pentti Jaatinen, Nina Hyypiän ja Sari Frimanin toimiessa joukkueenjohtajina

 

Hyvinkää Storm toivottaa lämpimästi kiekkoleidit osaksi Storm -perhettä!

17.2-18.2.2018 STORM – TAVASTIA 7-7 JA IHK – STORM 1-5

Storm pelasi viikonloppuna 17-18.2 tuplapelit Tavastiaa ja IHK:ta vastaan. Lauantain Tavastia -pelistä muodostui varsin erikoinen ottelu kotijoukkueen näkökulmasta. Storm ei pelannut varsinaisesti huonosti, sillä joukkue latoi seitsemän kaappia, tai oikeastaan kahdeksan, ja laukoi maalia kohden yhteensä yli 60 kertaa. Omissa soi kuitenkin myös seitsemän kertaa ja siitä hatunnosto vastustajalle, joka taisteli sitkeästi ja laittoi vastaiskuista ja Stormin puolustuspään lepsuiluista kovalla prosentilla kiekot sisään. Jatka lukemista ”17.2-18.2.2018 STORM – TAVASTIA 7-7 JA IHK – STORM 1-5”

11.2.2018 STORM – PT-80 7-2

Storm palasi voittokantaan sunnuntain 11.2 ottelussa Riihimäen Play-Teamia vastaan. Mitään suurta kiekkoklassikkoa ottelusta ei muotoutunut, vaan Storm napsi rutiinipisteet kapealla 9 miehen rosterilla sitkeästi puolustaneelta Play-Teamilta. Lisää raporttia tulossa myöhemmin…