22.1.2011 Swengikiekko – Storm Team 1-4

Storm Team pelasi Swengikiekkoa vastaan kokonaisuudessaan kauden eheimmän ottelunsa, eikä heikkoja lenkkejä rosterista löytynyt. Hyökkäyspäässä tiimi pelasi kauden parasta peliään ja viimeisenä lukkona puolustuspäässä toimi maalissa erinomaisen ottelun pelannut divarijoukkueen lainavahti V-P. Ovaska. Ottelusta toinen merkintä Storm Teamille loppusarjan sarjataulukon voittosarakkeeseen ja se tietää myös sitä, että sarjan jumbosija alkaa olla vältetty.

Tästä on hyvä jatkaa.

6.1.2011 Storm Team – Ravens 1-11

Loppiaistorstaina 6.1 koettiin Mäntsälän Tokmanni Areenalla todellista paikallispelihuumaa MHL:n C-sarjan ottelussa Hyvinkää Storm Teamin ja Hyvinkään Ravensin iskiessä yhteen. Ottelun paria ensimmäistä vaihtoa lukuunottamatta mistään ”paikallistaistelusta” on turha puhua. Ravens takoi taululle kymmenen maalia enemmän kuin Storm Team ja jälkiviisautena voidaankin sanoa, että Team ei pystynyt Ravensille tarjoamaan edes minkäänlaista kunnollista haastetta. Jatka lukemista ”6.1.2011 Storm Team – Ravens 1-11”

29.12.2010 KaVo – Storm Team 14-0

Storm Team kävi keskiviikkona sulattelemassa kinkkuja Kaukasten Voiman vieraana Hyrylässä. Ottelussa hyvinkääläiset pääsivät melkoiseen tivoliin Voiman takoessa kovalla useamman vuoden alasarjarutiinilla maaleja teamin häkkiin.

Vaikka teamilla oli pelissä myös omat paikkansa, niin loppulukemat 14-0 eivät jätä mitään sijaa selittelyille kumpi joukkueista Hyrylän myöhäisillassa oli ns. ajajan paikalla. Lukemat kertovat joukkueiden tasoerosta karua kieltään, mutta silti on sanottava että varmasti opettavainen vieraspeliretki alle vuoden ikäiselle Storm Teamille. Oppirahat kun on yleensä parempi maksaa heti kuin myöhemmin.

11.12.2010 Shadows – Storm Team 11-0

Lauantaina 11.12.2010 sai Storm Team oppitunnin jääkiekkoilun saloista MHL:n alkulohkojen viimeisessä ottelussa oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä läpiluistelleelta Shadowsilta lukemin 11-0.

Mäntsälän liigaa on pelattu kaudesta 2005-06  ja Lahden seudulta ponnistava Shadows on ollut mukana sarjan ensimmäisestä kaudesta lähtien. Viiden aiemman kauden aikana Shadows on voittanut sarjan kahdesti, ollut neljästi finaalissa ja kerran pronssiottelussa. Edellämainitut faktat huomioiden ei ottelun lopputulos varmastikaan yllätä ketään ja tämän ottelun jälkeen saa varmasti jokainen joukkue jatkaa pelejään enemmän oman tasoisiaan joukkueita vastaan.

Storm Teamin pelit jatkuvat MHL:n C-sarjassa yhdessä Gentlemenin, Swengikiekon, Keskarien, Ravensin ja Kolmosketjun kanssa. Ensimmäinen C-sarjan ottelu Teamilla on jo lauantaina 18.12, jolloin vastaan luistelee klo 10:05 alkaen Kolmosketju.