Posted by on Kommentit pois päältä artikkelissa 27.4.2013 Storm Team – Swengikiekko 3-2 (MHL)

27.4.2013 Storm Team – Swengikiekko 3-2 (MHL)

  Taistelu on tauonnut ja Storm Teamin gladiaattorit ovat riisuneet haarniskansa tämän kauden osalta. Seuraavan kerran Teamin kuntoa mitataan Stormin perinteisissä kesäjuhlissa.

Continue

Posted by on Kommentit pois päältä artikkelissa TEAM: Rantasipiturnaus – Turnausennakko 6.4

TEAM: Rantasipiturnaus – Turnausennakko 6.4

Pitkien taisteluiden tauottua on myös kentänlaitatoimitus päässyt takaisin tonteille kirjoittamaan ennakkopläjäystä teille arvon lukijat, ensimmäisen version hävittyä kyberavaruuteen ja mitäänhän ei kannata tietenkään varmuuskopioida. Tiimi siis lähtee lauantaiaamuna taistelemaan kotiturnauksen voitosta, legendaarisesta The Kannusta sekä Hakalan torin varauksen jakamisesta Edustusjoukkueen kanssa.

Continue

Posted by on Kommentit pois päältä artikkelissa 23.3.2013 Storm Team – Kolmosketju 2-9 (MHL)
Posted by on Kommentit pois päältä artikkelissa TEAM – Otteluennakko

TEAM – Otteluennakko

Storm Team – Kolmosketju La 23.3.13 | MHL   Storm Team lähtee metsästämään lauantaiaamun kamppailussa, ei enempää tai vähempää, kuin sarjajohtajan päänahkaa. Kolmosketju on siis voittanut tähän mennessä kaikki tämän kauden sarjaottelunsa MHL:ssa maalierolla 41-18. Teamin osalta tilastot ovat 4 voittoa, 3 tappiota maalierolla 20-21.

Continue

Posted by on Kommentit pois päältä artikkelissa 16.3.2013 Storm Team – Längelmäen Turnaus

16.3.2013 Storm Team – Längelmäen Turnaus

Pakkanen paukkui ja pani parastaan maaliskuisena lauantaiaamuna kun Hyvinkää Storm Team suuntasi toistamiseen tällä kaudella Längelmäen Senaattoreiden järjestämään turnaukseen. Tälläkään kertaa ei tavattu mestaruusjuhlissa Hakalan torilla vaan saaliina oli lähinnä kokemusta.

Continue