9.3.2014 OKK – Storm 6-7

Voitto tuli OKK:sta, vaikka turhan vaikeaksi Storm taas sen itselleen tekikin. Otteluun valmistautuminen oli pääpiirtein kohdallaan ja poissaoloista huolimatta jalkeille saatiin kolme täyttä kentällistä. Alkamisaikakin oli poikkeuksellisen herkullinen kello 19.00. Ennen ottelun alkua joukkueen kapteeni Mikko Eskola heitti pikku porkkanan ilmoille ja lupasi järjestää joukkuetovereilleen saunaillan mikäli kahdesta jäljellä olevasta sarjaottelusta napataan täydet pisteet.

Jatka lukemista ”9.3.2014 OKK – Storm 6-7”

28.2.2014 Storm – RAMS 6-9

Storm pelasi sarjakauden viimeisen kotiottelunsa perjantai-illan hämärässä Leppävaaralaista RAMS:ia vastaan. Hyvinkääläisten kokoonpanosta uupui kaksi vakiosentteriä, Tuomas Muotka ja Joni Koskinen, mutta laajan pelaajamateriaalin ansiosta jalkeille saatiin kuitenkin varsin potentiaaliset kolme kentällistä. Logistisista syistä ottelun aloittava maalivahti vaihtui Joonas Laulaisesta Mikko Laukkaseen aivan viime metreillä ja puolustaja Juhani Mattilakin heilahti paikalle viime tipassa, mutta ajatukset saatiin kuitenkin kasattua ennen alkuvihellystä ja fokus oli joka jantterilla kohdallaan.

Jatka lukemista ”28.2.2014 Storm – RAMS 6-9”

16.2.2014 Hawks- Storm 2-9

Stormin paha loukkaantumiskierre alkoi olla takanapäin ja vaikka esimerkiksi Petri Isometsän kausi on ohi ja Olli Leppänen kärsii kylkivammasta pari muun poissaolon ohella, niin tällä kertaa ottelun kokoonpanoon oli tyrkyllä peräti 24 innokasta pelimiestä ja edellisen viikon harjoituksissakin porukkaa pyöri neljän kentällisen verran. Järvenpäähän lähtenyt kokoonpano oli peliin hyvin valmiina ja Storm murkasi vastustajan 2-9.

Jatka lukemista ”16.2.2014 Hawks- Storm 2-9”