Kategoria: III-Divisioona 2014-2015

20. ja 21.3.2015 VÄLIERÄT: STORM – EKS 5-4, 4-10, ja 0-1

Stormin kausi päättyi katkeraan jatkoaikatappioon sarjan ennakkoon kovinta joukkuetta EKS:ää vastaan. 4 ja puoli erää Storm pystyi pelaamaan fiksua kiekkoa ja hallitsi sarjaa. Sitten tapahtui jotain. Pari huonoa tuomioita, pari haparointia omassa päässä ja momentum kallistui toiseen suuntaan. EKS pääsi pelaamaan vahvuuksillaan ja erityisesti pelihuumoriin kiinni pääsi Liigasta ja Mestiksestä viime kaudella kokemusta omaava Jere Elo, joka teki 8 tehopistettä kahteen peliin. Jatkoajalla osa Stormin miehistä tuuletteli jo voittoa, mutta niin vain Tuomas Muotkan tuhannen taalan paikasta ampumaan kiekon eteen ilmestyi EKS:n maalivahdin Teemu Keurulaisen hanska. Lopulta EKS teki ansaitusti jatkoajalla voitto-osuman ja päätti Stormin kauden. Continue reading ”20. ja 21.3.2015 VÄLIERÄT: STORM – EKS 5-4, 4-10, ja 0-1”

14.3.2015 STORM – NÄÄDÄT 12-3

Storm varmisti lohkovoiton ilman sen kummempaa vääntöä voittamalla Näädät 12-3 kotonaan. Voitto on hieno juttu ja olkoot sarja mikä tahansa, niin lohkovoitto kertoo aina, että siinä ryhmässä on oltu parhaita. Harmi sinänsä, että III-divisioonan runkosarjan päätökseen Storm sai vastaansa joukkueen, jolla ei motivaatiota tai organisointihalua riittänyt saada kunnon jääkiekkojoukkuetta jalkeille. Vastustaja saapui jäähallille myöhässä, ei osallistunut lämmittelyyn ja sai miehiä kentälle tipoittain niin, että lopulta peli alkoi n. puoli tuntia myöhässä. Farssin kruunasi se, ettei Näädillä ollut maalivahtia. Jostain ilmeisesti väärällä nimellä hankkivat pelaamaan puoli tuntia hallille myöhässä saapuneen veskarin, joka oli sitten täysin voimaton Stormin pyörityksessä. Jääkiekkoliitto on pyrkinyt tekemään III-divisioonasta enemmän kilpailusarjan ja Näätien kaltaisia seuroja / kaveriporukoita varten on olemassa IV- ja V–divisioonat tai eritasoiset harrastesarjat. Continue reading ”14.3.2015 STORM – NÄÄDÄT 12-3”

9.3.2015 HAWKS – STORM 5-5

Storm sai sunnuntai-iltana vastaansa Järvenpäässä hyvin valmistautuneen ja erinomaisella asenteella peliin tulleen kotijoukkueen. Hawks olisi voitolla säilyttänyt vielä mahdollisuutensa lohkovoittoon. Storm onnistui kuitenkin raapimaan pelistä tarvittavan pisteen, jolla käytännössä lohkovoitto varmistui ja sitä kautta kausi jatkunee play-offeissa. Lohkovoiton karkaaminen vaatisi runsasmaalista tappiota lauantain kotipelissä, jossa vastassa on sarjajumbo Näädät. 5-5 tasapeli oli lohkossa ensimmäinen kotipistemenetys Hawksille. Stormilta illan hahmoksi kohosi kapteeni Mikko Eskola, joka tälläsi tehot 2+2. Continue reading ”9.3.2015 HAWKS – STORM 5-5”