HYVINKÄÄ STORM http://www.hyvinkaastorm.com JÄÄKIEKKOSEURA HYVINKÄÄ STORMIN VIRALLINEN KOTISIVU Sun, 01 Apr 2018 06:55:40 +0000 fi hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.6 30.3.2018 Uusia tuulia Hyvinkää Stormin urheilutoimintaan http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4324 Sun, 01 Apr 2018 06:55:16 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4324 Hyvinkää Storm ry. perustaa pelikaudelle 2018-2019 seurassa toimivien miesten joukkueiden rinnalle naisten jääkiekkojoukkueen. Naisjoukkue tulee toimimaan nimellä Hyvinkää Storm Naiset ja osallistuu Etelä-Suomen alueella pelattavaan naisten Classic -harrastesarjaan. Sarja voitaneen sarjatasona rinnastaa miesten jääkiekon alueelliseen II- tai III-divisioonaan.

 

Joukkueen perusrungon tulevat muodostamaan menneellä pelikaudella Hyvinkään Jää-Ahmojen naisjoukkueessa pelanneet pelaajat ja sitä kautta Stormin riveihin siirtyän ryhmän joukkuehistorian voidaan katsoa ulottuvan pelikauteen 1998-99, jolloin Ahmanaiset aloittivat jääkiekkotoimintansa.

 

 

Joukkueen valmentajana tulee toimimaan pitkän linjan hyvinkääläinen kiekkomies Pentti Jaatinen, Nina Hyypiän ja Sari Frimanin toimiessa joukkueenjohtajina

 

Hyvinkää Storm toivottaa lämpimästi kiekkoleidit osaksi Storm -perhettä!

]]>
4.3-5.3.18 PUOLIVÄLIERÄSARJA VS. GRANI 2 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4322 Tue, 27 Mar 2018 11:34:16 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4322

Stormin kausi sai tappiollisen päätöksensä pari viikkoa takaperin intensiivisessä ja kiihkeässä ottelusarjassa Grankulla IFK:n kakkosjoukkuetta Grani 2:sta vastaan. Ottelusarja pelattiin kaksiosaisena siten, että lauantaina 4.3 joukkueet iskivät yhteen Kauniaisissa ja heti perään sunnuntaina 5.3 Hyvinkäällä.

 

Lauantain 4.3 ottelu alkoi tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden ollessa valmiita pelaamaan luoden vaarallisia maalipaikkoja. Maalinteon erässä aloitti Grani Stormin jäähyn jälkimainingeissa heti jäähyn päättymisen jälkeen. Sama toistui parin minuutin päästä uudestaan Stormin seuraavan kakkosen jälkeen ja lukemista 2-0 lähdettiin erätauolle. Toiseen erään Storm tuli vahvalla draivilla alkuun kaventaen ja myöhemmin tasoittaen ottelun Mikko Glansin toimesta 2-2:n ajassa 31:49.

 

 

Glansin tasoituksen jälkeen kuitenkin alkoivat tapahtumat, jotka jälkikäteen mahdollisesti maksoivat Stormille koko ottelusarjan. Ajassa 36:49 tuomitsi ottelun tuomarikaksikko ehkä hiukan tulkinnanvaraisesti Mika Kaltevalle 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. Sen lisäksi, että Grani siirtyi seuranneen yv:n aikana 3-2 johtoon, seurasi Kaltevan henkilökohtaisesta kympistä miehelle yhden matsin huili ja seuraavasta pelistä oli Stormilta yksi palapelin tärkeimmistä palasista pois. Ottelun kolmannessa erässä Grani siirtyi ajassa 46:13 jo 4-2 johtoon ja pian tämän jälkeen nähtiin yksi Kauniaisten ottelun kuohuttavimmista episodeista. Seuraavassa maalinedustilanteessa Granin pelaaja päätti napata Stormin maalissa pelanneen Janne Saksan maskin ristikosta kiinni ja nykäistä. Jostain syystä sinällään muutoin hyvin viheltänyt tuomarikaksikko päätti jättää tämän rottailun viheltämättä ja seuraus nähtiin sitten välittömästi seuraavassa aloituksessa. Stormin maalivahtiin kajoamisen jälkeen kuultiin tiukkaa sanailua puolin ja toisin, ja välittömästi kiekon tiputtua jäähän oli yleinen härdelli valmis. Stormin Tommi Kirjavainen löysi kaverikseen maalivahti Saksan maskin poistamista yrittäneen kaverin ja hetken päästä kasassa oli useampi pelaaja molemmita joukkueista. Huomioiden kuinka iso hässäkkä kentällä nähtiin selvittiin siitä varsin maltillisin rangaistuksin. Kirjavaisen ottelurangaistuksen lisäksi Stormille tuomittiin yksi kakkonen väkivaltaisuudesta ja Granille 2+2 minuuttia samasta syystä. Suurta mielikuvitusta ei olisi vaatinut, mikäli rangaistuksia olisi jaettu enemmänkin. Ajassa 56:01 Stormin Joni Koskinen kaadettiin läpiajossa ja Stormille tuomittiin rangaistuslaukaus. Kossu ei tästä paikasta erehtynyt kaventaen lukemat 4-3:n. Tämän maalin jälkeen Storm sai vielä hyvän kirivaihteen silmään kilauttaen pari kertaa tolppaankin, mutta lisämaaleja ei syntynyt ja näin ollen ottelusarjan ensimmäinen kiinnitys Granille.

 

 

Nukutun yön jälkeen ottelusarjaa jatkettiin Hyvinkäällä heti sunnuntaina 5.3 ja homman nimi oli selvä: Stormin tuli voittaa varsinaisella peliajalla, jotta päästäisiin lisäerään tavoittelemaan koko ottelusarjan voittoa. Mikäli lisäeräkään ei tuottaisi tulosta, ratkaistaisiin ottelusarjan voitto rangaistuslaukauskilpailulla. Toiseen osaotteluun valmistautuminen ei Stormilla ehkä onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä sen verran pahassa kipsissä joukkue ns. pakkovoitto-ottelussa alkuun oli. Rennolla ilmeellä pelannut Grani otti kaiken ilon irti Stormin kipsistä ja rokotti ensimmäisen kerran jo ajassa 1:12. Pikkuhiljaa alkoi Stormillakin löytyä otteisiin rentoutta ja ajassa 13:07 tasoitti Ville Närvä lukemat 1-1:n. Tämä maali avasi Stormin peliä selvästi, sillä heti seuraavassa vaihdossa soi taas Granin päässä Anton Lehtimäen ohjattua Teemu Laineen vedon maaliin. Lehtimäen 2-1 maalin jälkeen tuli taas esiin koko kauden vaivannut helmasynti: kriittisellä hetkellä otetaan tarpeeton höntyily- tai kostojäähy ja tapetaan itse oma draivi ja momentum. Koko ottelusarjan erinomaista erikoistilannepeliä pelannut Grani kiitti ja tasoitti ottelun ylivoimalla ajassa 17:29.

 

 

Ottelun toiseen erään Grani tuli paremmalla ilmeellä ja onnistui erän ensimmäisen puolikkaan aikana maalaamaan kaksi kertaa. Storm ei kuitenkaan 4-2 tilanteessa lannistunut, koska joukkueen nuorempikaarti päätti näyttää ennakkoluulottoman ja rohkean pelaamisen mallia. Ajassa 34:39 Jaape Lievonen kavensi lukemat 3-4:n ja heti perään seuraavassa vaihdossa Teemu Laine tasoitti lukemat 4-4:n. Storm oli taas takaisin pelissä mukana. Toisen erän loppuun vierailijat maalasivat vielä kertalleen, joten ratkaisevaan kolmanteen erään lähdettiin lukemista 4-5.

 

 

Ottelun kolmanteen erään Stormin valmennus sekoitti ketjuja herätelläkseen joukkuetta ja ainakin konkarikaartiin tällä muutoksella oli positiivinen vaikutus. Ajassa 49:29 päätti Stormin kapteeni Mikko Eskola ottaan vastuun harteilleen alkuun tasoittaen ottelun ja ajassa 56:22 siirtäen joukkueen 6-5 johtoon. Molempiin maaleihin syöttöpiste pakista hyökkäjäksi siirretylle Toni Pulkkiselle. Valitettavasti vain joukkueella ei rutiini ja kypsyys riittänyt käsittelemään muuttunutta tilannetta sen vaatimalla tavalla, sillä heti seuraavassa vaihdossa Stormin ukko kostojäähystä boksiin ja Grani ylivoimalle. Ja varmaan kellekään lukijalle ei tule yllätyksenä, että hetken päästä soi Stormin maalivahdin selän takana ja lukemat taululla 6-6:n. Nämä lukemat jäivätkin sitten lopputulokseksi tarkoittaen Stormin kauden päättymistä ja Granin jatkamista jatkopeleihin. Ottelun lopussa Storm yritti vielä voittomaalia ilman maalivahtia, mutta puhti oli poissa Granin sumputtaessa tehokkaasti oman puolustusalueensa ja mihinkään kunnon paikoille Storm ei oikein edes päässyt. Ottelun lopussa ajassa 60:00 nähtiin vielä kenttätapahtumiin nähden tarpeeton hässäkkä Stormin pelaajien lähdettyä hakemaan oman käden oikeutta Joni Koskiseen kohdistuneen jalkakampin seurauksena. Pahoittelut vielä Stormin webtoimituksen puolesta Granille tästä loppunujakasta, sillä ottelusarja kaikkineen oli näistä parista isommasta hässäkästä huolimatta sarjataso huomioiden oikein laadukasta, rehtiä ja kovaa kunnon hokia. Ehkäpä juuri tuon sarjan intensiivisyyden takia turhautuminen purkautui nähdyllä tavalla.

 

 

Yleisesti ottelusarjasta voidaan sanoa, että Stormilla olisi ollut kaikki mahdollisuudet mennä sarjasta jatkoon, mutta kypsyys ei näiden mahdollisuuksien käyttämiseen riittänyt. Sen lisäksi, että Grani pelasi kypsemmin joukkueena johtoasemassa, oli joukkue kokonaisuudessaan kurinalaisempi mitä tulee jäähyihin ja omaan pelisysteemiin. Pakka ei levinnyt missään vaiheessa. Edellämainittujen seikkojen ja Stormia paremmman erikoistilannepelaamisen perusteella voidaan täysin vilpittömästi sanoa, että urheilullisesti oikea joukkue jatkoi seuraavaan ottelupariin. Storm pelasi sinällään hyvän ottelun kotipelissä 5.3 ja tasapeli olisi ollut riittävä tulos, jos edellispäivänä Kauniaisista olisi raavittu voitto. Kauniaisten pelissä voittoon olisi tosiaan ollut mahdollisuudet, sillä Storm tuossa ottelussa tuhri varmaan kymmenkunta avointa maalipaikkaa. Samaan hengenvetoon on toki sanottava, että kyllä Granilla oli myös maalissa mies paikallaan ja Stormin kolme kymppiä ja yksi ottelurangaistus ovat playoff -otteluun – oli sarja mikä hyvänsä – yksinkertaisesti liikaa.

 

 

Kokonaisuudessaan Stormin puolivälieriin päättynyttä kautta 2017-2018 voidaan hyvin pitää juuri tämän playoff -sarjan kaltaisena: Toisaalta pelataan hyvin (saldo joulukuusta kauden loppuun 7-2-2) ja taistellaan sitkeästi (esim. Bruins -pelit), mutta sitten ratkaisevalla hetkellä ei kypsyys riitä ja tehdään huolimattomia ratkaisuja tai otetaan kurittomia jäähyjä. Nämä huolimattomat ratkaisut ja kurittomat jäähyt maksoivat syyskaudella Stormille useamman sarjapisteen ja oikeastaan suoraan niiden seurauksena joukkue ei päässyt missään vaiheessa täysin potentiaalinsa edellyttämälle tasolle. Osin alkukaudesta mainittua huolimattomuutta ja kurittomuutta selittänee se, että syys – lokakuussa joukkue kävi läpi todella vaikeaa vaihetta paljolti itse riippumattomista syistä, mutta loppukaudesta tämän taakse ei enää voida piiloutua.

 

 

Tässä pelikauden 2017-2018 viimeinen otteluraportti, mutta ei suinkaan viimeinen uutinen. Seuralla toimintaa riittää vielä pitkin kevättä ja kohta on odotettavissa myös hiukan tiedotettavaa uusista tuulista Hyvinkää Stormin seuratoiminnassa.

 

 

Loppuun vielä kiitokset menneestä pelikaudesta joukkueen kannattajille ja kotiotteluiden toimihenkilöille. Kiitos!

 

 

]]>
17.2-18.2.2018 STORM – TAVASTIA 7-7 JA IHK – STORM 1-5 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4319 Tue, 27 Mar 2018 11:32:06 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4319 Storm pelasi viikonloppuna 17-18.2 tuplapelit Tavastiaa ja IHK:ta vastaan. Lauantain Tavastia -pelistä muodostui varsin erikoinen ottelu kotijoukkueen näkökulmasta. Storm ei pelannut varsinaisesti huonosti, sillä joukkue latoi seitsemän kaappia, tai oikeastaan kahdeksan, ja laukoi maalia kohden yhteensä yli 60 kertaa. Omissa soi kuitenkin myös seitsemän kertaa ja siitä hatunnosto vastustajalle, joka taisteli sitkeästi ja laittoi vastaiskuista ja Stormin puolustuspään lepsuiluista kovalla prosentilla kiekot sisään.

 

 

Lauantain Tavastia -pelissä Storm oli heti alussa hyvin hereillä ja hoiti ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 2-1. Toisessa erässä kotijoukkue onnistui laittamaan vielä lisää kierroksia koneeseenja alkoi vyöryttää hyökkäyksiä yhä säännöllisemmin Tavastian kenttäpäätyyn. Painostus tuotti myös tulosta, kun ajassa 24:27 taululla komeili jo lukemat 4-1. Tämän jälkeen vierailijat kavensivat pariinkiin otteeseen, mutta ajassa 36:06 kotijoukkue siirtyi jo selvän tuntuiseen 7-3 johtoon Jussi Saarron tekemällä maalilla. Ehkä kotijoukkue Stormille tuli tässä vaiheessa se kuuluisa hyvän olon tunne puseroon, sillä seuraavat neljä maalia toisen erän lopussa ja kolmannessa erässä Stormin hallinnasta ja painostuksesta huolimatta teki vierasjoukkue ja näin ollen taululle loppulukemat 7-7. Pelaajien kertoman mukaan Storm olisi tehnyt vielä kahdeksannenkin maalin, mutta tämä jäi tuomarien toimesta hyväksymättä. Tilannetta on kuitenkin turha sen enempää jossitella, sillä mikäli tuomari ei kiekon näe menevän maaliviivan yli niin silloin sitä ei luonnollisesti pidäkään hyväksyä. Tämä kiistanalainen tilanne tapahtui Stormin pyörityksen ja kovan maalinedushässäkän jälkimainingeissa. Maalivahtien torjunnat ottelussa olivat Tavastia 54 – Storm 35 ja nämä lukemat kertovat omaa kieltään kenttätapahtumien hallinnasta.

 

 

Pelit Stormilla jatkuivat heti sunnuntaina 18.2 vierasottelulla Itä-Helsingin Kiekkoa vastaan. Storm oli pudotuspelipaikkansa jo varmistanut, mutta IHK:lla oli edelleen sauma voitolla päästä mukaan näihin sarjan päätöskinkereihin. Tietäen edellämainitut seikat ja kotijoukkueen aggressiivisen pelityylin Malmin pienessä kaukalossa, teki joukkueenjohto tietoisen valinnan jättämällä muutaman isommista ja pienemmistä kolhuista kärsineen avainpelaajan kotiin huilaamaan. Päätös osoittautui oikeaksi, sillä pelistä tuli varsin fyysinen taisto isäntäjoukkueen painaessa läpi pelin kahdella kärkikarvaajalla Stormin pakkeihin kiinni. Storm kuitenkin vastasi kotijoukkueen fyysisyyteen fyysisyydellä ottamatta askeltakaan taaksepäin. Vaikka jäähyjä Stormille merkattiin 43 minuuttia, niin taktiikka osoittautui oikeaksi ja pinnat lähtivät Hyvinkäälle lukemin 5-1. Malmin ottelun hahmoja Stormilta olivat Joni Koskinen, joka heitti tehot 3+1 sekä maalivahti Tony Åkerberg, joka päästi selkänsä taakse vain yhden maalin venyen samalla 32 kertaa kiekon eteen.

 

 

Viikonlopun tehomiehet Stormilta: Koskinen (3+2), Anton Lehtimäki (1+3), Jussi Saarto (2+1), Mika Kalteva (1+2), Mikko Eskola (1+2), Toni Pulkkinen (1+1), Mikko Järvenoja (1+1) ja Jerry Puttonen (1+1). Jari Saruaho onnistui maalinteossa kertaalleen. Mainitsemisen arvoisena seikkana mainittakoon myös, että ex-ahmajunnu Julius Merikari teki viikonloppuna debyyttinsä Storm -paidassa ja suoriutui siitä vähintäänkin mallikkaasti.

]]>
11.2.2018 STORM – PT-80 7-2 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4316 Sun, 11 Feb 2018 21:21:10 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4316 Storm palasi voittokantaan sunnuntain 11.2 ottelussa Riihimäen Play-Teamia vastaan. Mitään suurta kiekkoklassikkoa ottelusta ei muotoutunut, vaan Storm napsi rutiinipisteet kapealla 9 miehen rosterilla sitkeästi puolustaneelta Play-Teamilta. Lisää raporttia tulossa myöhemmin…

]]>
1.2-3.2.2018 PITA – STORM 7-9 JA STORM – NÄÄDÄT 3-4 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4314 Sun, 11 Feb 2018 21:13:07 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4314 Paikallispeliä seuranneella viikolla Storm pelasi kaksi ottelua, torstaina vieraissa Konalassa Pitäjänmäen Tarmoa ja lauantaina kotona Hernesaaren Näätiä vastaan. Saldona näistä otteluista kaksi pistettä vaikka neljäkin olisi ollut otettavissa.

 

Torstaina 1.2 Storm matkasi Helsingin Konalan myöhäisillan otteluun PiTaa vastaan. Edellisviikonlopun Bruins -peli oli verottanut kokoonpanoa jonkun verran loukkaantumisten ja pelikieltojen seurauksena ja tämän lisäksi muutama pelaaja joutui jäämään sivuun työesteiden tai vastaavien syiden takia, joten pelattavaksi oli ottelu, josta puuttui laskutavasta riippuen 7-8 vakikokoonpanon miestä. Ja vielä tämän päälle voidaan sanoa, että eivät kaikki pelaavan kokoonpanon kaveritkaan missään 100% kunnossa olleet. Ennen ottelua Stormin joukkueenjohto päätti ottaa seuran kakkosjoukkueesta vielä muutaman pääsääntöisesti nelosdivaria pelanneen kaverin mukaan paikkaamaan poissaoloja, joten lähtökohdat PiTa -otteluun eivät siis olleet mitenkään optimaaliset.

 

 

Huolimatta haasteellisesta lähtökohtatilanteesta muodostui PiTa -ottelusta kuitenkin varsin sisukas näytös mukana olleelta Storm -rosterilta. Ennen ottelua joukkue sopi, että lähdetään pelaamaan ottelua puhtaasti oman pään kautta ja panostetaan vastahyökkäyksiin. Tämä pelisuunnitelma toimi liki täydellisesti ensimmäiset 30 minuuttia: Ensimmäisen erän jälkeen taululla komeili lukemat 3-0 Stormille ja ajassa 24:05 taululla komeili jo lukemat 5-0 vierailijoille. Tähän mennessä Storm -kippari Mikko Eskola oli ehtinyt heittää jo hattutempun. Tämän jälkeen vierailijat kavensivat, Storm kuittasi, vierailijat kavensivat taas ja ajassa 31:05 siirsi Stormin kakkosjoukkueesta pikahälytyksellä mukaan kutsuttu Kasperi Halonen vierailijat jo 7-2 johtoon. Tiedä sitten hiipikö se kuuluisa hyvänolon tunne puseroon, mutta tämän jälkeen isäntäjoukkue PiTa naputteli vajaassa puolessa erässä neljä maalia muuttaen lukemat 7-6:n. Tämän jälkeen Stormin valmennus päätti tiivistää kokoonpanoa ja homma saatiin takaisin uomiinsa kolmannessa erässä. Vapauttavan 6-8 maalin tasavajaalla ajassa 48:15 iski Mikko Glans pelin aaltoillessa päästä päähän. Tästä alle alle viisi minuuttia ja ajassa 53:08 niittasi kauden ensimmäistä otteluaan pelannut Teemu Komulainen taululle lukemat 9-6 vierailijoille jäätävällä rystypuolen ilmaohjurilla. Noin puoli minuuttia ennen loppua PiTa vielä teki yhden maalin ilman maalivahtia, mutta tällä maalilla ei ollut muuta merkitystä kuin jonkin sortin symboliarvo Stormin viedessä pinnat Hyvinkäälle lukemin 9-7.

 

 

Jos torstain Konalan ottelusta voidaan sanoa, että Storm pelasi mallikkaasti ja sisukkaasti hankalassa tilanteessa ja hankalassa paikassa, niin vastaavasti lauantain 3.2 kotiottelusta Stormin esityksestä ei valitettavasti samaa voida sanoa. Ilmeisesti osa pelaajistosta oli tullut hallille sillä mentaliteetilla, että riittää kun tullaan paikalle niin kaksi pistettä napsahtaa plakkariin. No ei napsahtanut. Huolimatta edellispelien todella pirteistä esityksistä ja kaikki alkukauden vaikeudet mukaanluettuna kaukalossa nähtiin tämän kauden hengettömin ja löysin Storm ja lopputulos oli sen mukainen. Voitto 4-3 vierailija Näädille ja täysin ansaitusti. Kolmannen maalinsa Storm viimeisteli aivan loppuhetkillä ilman maalivahtia. Kaikkia tekosyitä ja selityksiä voidaan keksiä, mutta fakta on se, että jos vastustaja voittaa kaikki irtokiekot ja kaksinkamppailut, niin se voittaa yleeensä myös ottelun ja täysin ansaitusti. Todettakoon vielä, että kotijoukkueella oli lähes kaikki kärkikokoonpanon äijät mukana ja siitä huolimatta tulos oli kuvatun kaltainen. Mihinkään selittelyyn tai muiden selän takana piileskelyyn ei siis ole varaa.

 

 

Seuraavan kerran Storm on tulessa viikon päästä sunnuntaina klo 18:40, kun vieraaksi saapuu PT-80 Riihimäeltä. Siitä lähdetään, että tuolloin kotiaskissa nähdään täysin eri ilmeellä pelaava kotijoukkue.

]]>
28.1.2018 BRUINS – STORM 2-3 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4307 Thu, 01 Feb 2018 13:23:41 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4307 Kauden toinen paikallisottelu tarjosi paikalle saapuneille parille sadalle katsojalle todellista kiekkoviihdettä, josta ei vauhtia, vaarallisia tilanteita ja draamaa puuttunut. Vähämaalisen kamppailun pöytäkirja on auttamatta hieman huvittavaakin luettavaa.

 

 

Ottelun alku oli pirteästi liikkuneen ja asennoituneen Stormin hallintaa. Harvinaisen rikkonaisen jääkiekko-ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin ottelua isännöinyt Bruins kahden miehen ylivoiman päätteeksi, kun kiekko hieman onnekkaastikin päätyi verkkoon muutettuaan suuntaa pelaajien varusteista. Tästä huolimatta peli pyöri erässä pääsääntöisesti Bruins päädyssä. Molemmat joukkueet saivat yrittää maalintekoa ylivoimalla, mutta tuloksetta. Stormin ansaittu tasoitusmaali nähtiin erän loppupuolella, kun Mikko Eskolan nappisyöttö löysi takatolpalta Joni Koskisen jolla oli helppo työ siirtää musta reppuun. Maalista syöttöpiste myös Toni Pulkkiselle. Erätauolle siis tilanteessa 1-1.

 

 

Toisen erän alkuun Storm hyödynsi vastustajan rikkeet, ja viime aikoina mallikkaasti pyörinyt ylivoima tuotti jälleen tulosta. Sama kaksikko pahanteossa jälleen, ja ajassa 24.53 taululla komeili Stormille 1-2. Muutamaa minuuttia myöhemmin jo kaksi maalia viimeistellyt ykkösvitjan keulahahmo Koskinen tuomittiin ottelurangaistukseen potkaisemisesta. Kaikki Kossun tuntevat tietävät, että kyseessä oli korkeintaankin vahinko, mutta tuomarin tulkinta on askissa laki ja niin pistelinko tallusteli pukukopin puolelle. Loppuerän aikana jaeltiin jäähyjä puolin jos toisinkin, mutta ylivoima oli varsin ponnetonta – tai vaihtoehtoisesti alivoima tehokasta. Niin tai näin, ainoat tilastomerkinnät pöytäkirjaan loppuerän aikana olivat komeat jäähyminuutit.

 

 

Kolmannen erän alussa Storm pääsi rankaisemaan alivoimalla, kun miesmalli Anton Lehtimäki karkasi ylivoimaviisikolta ja länkilaukaus pääsi yllättämään Bruins-vahdin. Oivan pystysyötön läpiajoon tarjoili Sami Räsänen. Tämän jälkeen Storm-leiriä todella koeteltiin. Koskisen ulosajon lisäksi puolustuksen keulakuva Mika Kalteva ei jalkavaivaisena voinut pelata kuin hajavaihtoja, Storm sai muutamassa minuutissa neljä kahden minuutin rangaistusta Jussi Saarron istuessa aitiossa jo valmiiksi kärsimässä käytösrangaistusta, ja kaiken kukkuraksi mailataituri Ville Närvä sai lämäristä todella pahannäköisesti suoraan kasvoihinsa. Valmentaja Viuhkolla ei ollut montaa miestä heittää tappamaan pitkää alivoimaa, joten jos Närvän loukkaantumisesta jotain hyvää täytyy löytää niin pelaajat saivat ylimääräisen hengähdystauon jääkoneen pyyhkiessä suurimmat veret pois kentältä. Viimeistään tässä vaiheessa Storm osoitti todellisen luonteensa ja sitkeytensä tappamalla tämänkin pitkän kahden miehen alivoiman huolimatta siitä, että useampi runkopelaaja ei ollut ahdingon aikana käytettävissä. Hyviä maalipaikkoja kuitenkin joukkeilla oli puolin jos toisinkin. Hauska toisinto edellisottelusta – tällä kertaa oli hurjat peliminuutit tahkonneen Eskolan vuoro kilauttaa kiekko ylärimaan. Kenenkään hallissa olleen (joukkueiden pelaajat mukaan lukien) mielestä kiekko ei siis ollut takaraudassa. Muutama läpiajo nähtiin myös molemmissa päädyissä, mutta ottelun parhaimmistoon kuuluneet maalivahdit Tony Åkerberg ja Joni Arminen esittivät läpi ottelun hyviä koppeja, ja pitkälti näiden herrojen ansiosta ottelu pysyi vähämaalisena. Erän viimeisen kymmenminuuttisen aikana Bruinssin pelaaja turhautui, tai ehkä yritti sytyttää omaa joukkuettaan pelaamaan – joka tapauksessa kehnolla menestyksellä sillä valitsi tanssipartnerikseen aivan väärän miehen. Stormin Tommi Kirjavainen ei nyrkkinuottasilla saumaa antanut, vaan tainnutti kaverin helpohkosti, josta joukkuekaverit saivat luonnollisesti yhä lisää virtaa. Ottelun viimeisen minuutin kohdalla Bruins pääsi kuitenkin Storm-puolustuksen mokasta rokottamaan jälleen pienen pompun kautta. Lopussa isännät haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta enempää maaleja ei nähty, ja näin toinen peräkkäinen voitto paikalliskamppailusta Stormille maalein 2-3.

 

 

Storm jatkaa pelejään torstaina Konalassa PiTan vieraana pakostakin vajaamiehisenä, kun Joni Koskinen, Jussi Saarto ja Tommi Kirjavainen kärsii ottelurangaistuksia sekä Ville Närvä luultavimmin on telakalla pikku nassupöhön vuoksi. Seuraavan kerran kotiaskissa pelataan lauantaina Näätiä vastaan (klo 18.50).

]]>
13.1-14.1.2018 STORM – IHK 7-2 JA STORM – BRUINS 5-3 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4295 Sun, 14 Jan 2018 21:55:08 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4295 Lauantaina 13.1 ja sunnuntaina 14.1 Storm pelasi tuplakotipelit joista saldona oli kaksi voittoa. Alapuolella lyhyet raportit otteluista:

 

 

13.1.2018 STORM – IHK 7-2

Storm avasi vuoden 2018 III-divisioonan ottelurupeamansa kotiottelulla IHK:ta vastaan. Ottelu ei jättänyt epäselvyyttä kumpi joukkueista oli parempi ja pisteet jäivät kotijoukkueen kypsän esityksen jälkeen Hyvinkäälle. Avauserässä oli tunnetaso korkealla ja kentällä nähtiin useampi maalinedushässäkkä joista ukkoa passitettiin jäähylle. Peli pysyi kuitenkin tuomareilla hyvin näpeissä ja tilanne oli ensimmäiselle erätauolle lähdettäessä 4-1 kotijoukkueelle.’

 

 

Erätauolla Stormin valmennus painotti, että kierroksia pitää saada alaspäin jottei homma lähde lapasesta ja tässä onnistuttiinkin varsin mallikkaasti. Jäähyjä tuli vähemmän, siihen sivuun pari maalia ja lukemat taululla 6-1:n. Kolmas erä oli jotakuinkin edellisen toisinto; vastustaja ei päässyt juurikaan kunnon paikoille ja ne mihin pääsi, napsi Janne Saksa Stormin maalilla varmuudella. Storm ja IHK tekivät kolmannessa erässä molemmat yhden maalin. Vierailijoiden kavennusmaali syntyi, aivan kolmannen erän lopussa kotijoukkueen puolustuspään lepsuilun seurauksena. Tästä maalista on toki eriäviä mielipiteitä kävikö kiekko edes viivan yli, mutta pöytäkirjaan maali kuitenkin merkittiin. Kovimmat tehot ottelussa Stormilta merkkautti Joni Koskinen (4+1), Mikko Eskola (0+3), Mikko Järvenoja (1+1), Ville Närvä (0+2) ja Toni Pulkkinen (0+2)

14.1.2018 STORM – BRUINS 5-3

Iso voitto ja kovia jätkiä. Ei voi muuta sanoa. Riippumatta vastustajasta tai siitä, että pelattiin paikallispeliä, niin nousu 0-3 tappioasemasta 5-3 voittoon on yleisellä tasolla jääkiekkoilullisesti kova juttu ja nousee Hyvinkää Stormin seurahistoriassa kaikkien aikojen merkittävimpien otteluiden joukkoon.

 

 

Vaikka päälimmäisenä ottelusta varmaan kaikille stormilaisille jää positiivinen pohjavire kuten pitääkin, niin se ei muuta sitä tosiasiaa, että ottelun alussa isäntäjoukkue ei ollut täysin valmiina pelaamaan ja tämän seurauksena ensimmäisessä vaihdossa soi omissa ja heti perään ajassa 3:22 ylivoimalla ja taululla lukemat 0-2. Kolmannen erän alkupuolella vierailija Bruins rokotti vielä kolmannen kerran ja tässä vaiheessa alkoi kotijoukkueen kannalta näyttämään synkältä. Tilannetta ei helpottanut yhtään, että Storm sekoili erässä kunnolla jäähyjen kanssa ja tarjosi vierailijoille mahdollisuuden pelata pitkälle yli kaksi minuuttia 5 vs. 3 ylivoimaa. Vierailija ei kuitenkaan tätä saumaa käyttänyt ja lukemat pysyivät samoina aivan erän loppuminuuteille. Ajassa 38:03 Storm aloitti loppukirinsä Jussi Saarron ladatessa Anton Lehtimäen nappisyötön suoraan syötöstä ohi mallikkaasti läpi ottelun pelanneen Bruins -kassari Joni Armisen. Lukemista 1-3 lähdettiin kolmanteen erään.

 

 

Storm teki erätauolla pientä hienosäätöä kokoonpanoihinsa ja tämä alkoi tuottaa tulosta. Storm aloitti erän ylivoimalla ja marssitti jäälle yv-viisikon, jossa pelasi Joni Koskinen, Mikko Eskola, Mika Kalteva, kauden avausotteluaan pelannut Tuomas Muotka ja Jerry Puttonen. Kolmas erä ehti vanheta 41 sekuntia kun kiekko oli Bruinsin maalissa ja tästä alkoi isäntäjoukkueen vyöry. Storm alkoi luomaan painetta Bruinsin kenttäpäähän jatkuvalla syötöllä ja vierailijat joutuivat rikkomaan. Rikkeiden seurauksena Stormin tuore ”ykkös-yv” pääsi kentälle ja lapio kiekon vielä kolme kertaa Bruinsin verkkoon. Stormin 2-3 maalin viimeisteli Joni Koskinen, seuraavat kolme maalia Mikko Eskola Koskisen toimiessa tarjoilijana. Myös Bruins kävi erässä lähellä maalintekoa joukkueen ykköstykki Ville Tynin päästessä läpiajoon ja kilauttaessa yläputkeen, mutta tuomarit olivat hereillä eivätkä maalia vierailijoille protestoinnista huolimatta hyväksynneet. Tämä oli oikea tuomio, sillä takanahka ei kilahda kuten Pihkalassa tai Sveitsin kentän ulkojäämaaleissa.

 

 

Kotijoukkue Stormin erinomaisen kolmannen erän sekä Eskolan hattutempun lisäksi mainitsemisen arvoinen performanssi oli otteluun Mikkelistä saapuneen Stormin seuraikoni Tuomas Muotkan esitys. Vaikkakaan kyseessä ei ollut herran ensimmäinen kiekkopeli tähän sarjakauteen ja jäällä on tullut jonkun verran niin kotikulmilla kuin muutamaan kertaan Hyvinkäälläkin käytyä, niin silti hyppy ns. pystymetsästä kontaktikiekkoon ja paikallispeliin ei ole helppo homma. Tume kuitenkin osoitti olevansa pelimies isolla P:lla ja pelaamisen lisäksi osoitti olevansa vahvistus kokoonpanoon ja yksi kentän parhaita pelaajia molemmat joukkueet mukaanlukien. Respect Storm #9.

 

 

Sarjapelejä Storm jatkaa 28.1 paikallispelin uusinnalla, jolloin on Bruinsin vuoro isännöidä Stormia. Ottelu alkaa klo 18:40. Ennen uusintaottelua Storm kuitenkin käy oman seuran sisäisen Storm Winter Classic ulkojääottelunsa Team Laitisen ja Team Vitikaisen välillä ensi lauantaina klo 13 alkaen Pihkalan ulkojäällä.

]]>
16.12.2017 STORM – HJK 11-10 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4291 Tue, 19 Dec 2017 11:50:24 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4291 Voi elämän kevät. Oli sellainen iltapuhde ainakin kotijoukkueelta, että muuta positiivista ei siitä oikein kahden sarjapisteen lisäksi löydy kuin muutaman kaverin mukavat henkilökohtaiset tehot ja se, että noustiin lopussa vielä takaa ohi hukatun johtoaseman jälkeen. Storm ja HJK naputtelivat taululle pikkujouluhengessä puhtaan ventin eli yhteensä 21 maalia ja illan teema molemmilla oli ”hyökkäys on paras hyökkäys” puolustuksen ollessa vain joku sana. Siinäpä ne tärkeimmät. Stormilta kovimmat tehot saalistivat Joni Koskinen (5+2), Mikko Eskola (2+2), Jussi Saarto (2+1), Sami Räsänen (1+1), Tuomas Tomminen (1+1) ja Henri Nurmi (0+2).

Seuraavan kerran Storm on tulessa kotilootassa joulunpyhien, uudenvuoden ja loppiaisen jälkeen, kun 13-14.1.2018 tuplaviikonloppuna vastaan asettuu lauantaina IHK ja sunnuntaina paikallisvastustaja Bruins.

]]>
7.12.2017 HJK – STORM 7-11 JA 9.12.2017 TUUSKI – STORM 7-5 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4289 Thu, 14 Dec 2017 06:06:46 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4289 Stormin vieraskiertue jatkui to 7.12 Salmisaaressa ja la 9.12 Hyrylässä otteluilla perinteikkäitä HJK:ta ja TuusKia vastaan. Kotiintuomisina otteluista oli voitto ja tappio.

 

 

7.12.2017 HJK – STORM 7-11

Storm kävi kairaamassa maukkaan vierasvoiton Salmisaaren torstai-illasta lukemin 7-11. Ensimmäinen erä ottelusta oli kunnon hurlumhei -kiekkoa molempien takoessa maaleja vuorotahtiin. Storm aloitti maalinteon ajassa 2:17 Joonas Tommisen toimesta ja HJK tasoitti ajassa 3:23. Tämän jälkeen HJK ei enää tasoihin päässyt vaan Storm oli jatkuvasti johtoasemassa HJK:n päästessä lähimmillään maalin päähän. Ottelun ensimmäinen erä päättyi Stormin johtoasemassa lukemiin 4-5.

 

Ensimmäisen erän jälkeen maalijuhlat hiukan tasoittuivat Stormin saadessa HJK:n pelitavasta sekä pelaamisesta Salmisaaren pienessä askissa kiinni. Toisen erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 4-7 Stormille. Merkillepantavaa on, että toisen erän loppuun mennessä ainoastaan kotijoukkue HJK:lle oli vihelletty yksi kaksiminuuttinen.

 

Ottelun kolmannessa erässä vastustaja sai vielä hetkeksi juonesta kiinni ja sai kirittyä maalin päähän, mutta hyvin nopeasti 6-7 maalin jälkeen Storm rokotti HJK:ta kahdesti ja peli oli sitä myöden selvä. Ajassa 57:01 HJK pääsi vielä kaventamaan ylivoimalla, mutta tämän jälkeen ajassa 57:42 ja 59:59 Stormin kippari Mikko Eskola viimeisteli illan kolmannen ja neljännen maalinsa ja näin ollen taululla lukemat 7-11.

 

Stormin tehomiehet Mikko Eskola 4+2, Ville Närvä 0+5, Joni Koskinen 2+1, Anton Lehtimäki 2+0, Jussi Saarto 0+2, Mika Kalteva 0+2, Henri Nurmi 1+0, Jere Tanninen 1+0 ja Joonas Tomminen 1+0

 

 

9.12.2017 TUUSKI – STORM 7-5

Storm jatkoi vieraskiertuettaan lauantaina 9.12 Hyrylässä TuusKin vieraana. Stormilla oli jo voiton avaimet käsissään, mutta rutinoitunut kotijoukkue hyödynsi hyvinkääläisten lepsun pelaamisen johtoasemassa päätöserän alkupuoliskolla ja pisteet jäivät Tuusulaan. Ottelun ensimmäisen erän TuusKi vyörytti vahvasti Stormin kenttäpäätyyn, mutta huolimatta selkeästä erosta maalivahtien torjunnoissa mitään suurta paniikkia ei missään vaiheessa Stormin päädyssä päässyt syntymään Tony Åkerbergin napsiessa kiekot varmuudella. Erä päättyi lukemiin 2-1 TuusKille joukkueen viimeistellessä jälkimmäisen maalin ylivoimalla.

 

Ottelun toisessa erässä nähtiinkin sitten kuluvan kauden parasta Stormia ja näyttikin jo vahvasti siltä, että isäntäjoukkue TuusKi tippuu täysin kyydistä. Storm vei kakkoserän lukemin 3-0 ja erän loppuessa taululla komeili lukemat 2-4. PaikkapaikoiT’n näytti, että TuusKin pakka olisi levinnyt aivan täysin mutta tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

 

Kolmannen erän alussa tuli Stormille karu muistutus, että kiekko-ottelu kestää täydet 60 minuuttia ja ajassa 44:09 oli taululla lukemat 5-4 kotijoukkueelle. Tiedä sitten tuliko erätauolla se kuuluisa hyvänolon tunne pusakkaan, mutta jokatapauksessa TuusKi oli jostain kaivanut erätauolla lisää virtaa kintereisiin ja antoi kolmannen erän ensimmäisen vitosen aikana muistutuksen miksi on sarjaykkönen. Stormin murheellisen kolmoserän täydensi vielä ykkösvitjan laidassa pelanneen Ville Närvän ajassa 45:45 saama ulosajo polvitaklauksesta. Kyseessä oli puhdas vahinko kiekontavoittelutilanteessa, mutta jokatapauksessa Storm joutui vitosen alivoimalle. Storm vielä tappoi jäähyn mallikkaasti ja onnistui Joni Koskisen toimesta vielä tasoittamaankin ottelun ko. alivoiman aikana ajassa 46:39. Tämän jälkeen ottelussa painittiin tasatahtia aivan loppuminuuteille saakka ja entistä enemmän alkoi näyttää siltä, että seuraavan maalin tekijä voittaa ottelun. Valitettavasti ajassa 56:42 maalinteossa onnistui TuusKi ja maali jäikin ottelun voittomaaliksi. Lopullisen niitin (7-5) TuusKi iski seitsemän sekuntia edellisestä ja peli oli sitä myöten selvä. Ajassa 58:40 TuusKi sai vielä kaksiminuuttisen ja Storm pääsi jauhamaan 6 vs. 4 ylivoimaa ilman maalivahtia, mutta enempää maaleja ei ottelussa saatu aikaan.

 

Summa summarum, Stormilla olisi ollut kaikki mahdollisuudet voittaa ottelu, mutta tällä hetkellä ns. kypsää ja ehjää peliä kyetään pelaamaan arviolta se n. 50 minuuttia. Se ei vaan TuusKin tasoista vastustajaa vastaan riitä, kun kiekkopeli kestää sen täydet 60 minuuttia ja näin ollen pisteet jäivät oikealle joukkueelle. Parempaan suuntaan kuitenkin koko ajan ollaan joukkueena menossa. Stormin tehomiehet: Joni Koskinen 2+0, Ville Närvä 1+1, Sami Räsänen 0+2, Anton Lehtimäki 1+0 ja Mika Kalteva 1+0

 

Pelit Stormilla jatkuvat 16.12 lauantaina, kun vieraaksi Hyvinkäälle syyskauden viimeiseen otteluun saapuu HJK.

 

]]>
19.11.2017 NÄÄDÄT – STORM 8-7 JA 22.11.2017 A-RANGERS – STORM 9-5 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4282 Thu, 23 Nov 2017 09:00:39 +0000 http://www.hyvinkaastorm.com/?p=4282 Sunnuntaina 19.11 ja keskiviikkona 22.11 Storm kävi vierasvisiiteillä Näätien luona Hernesaaressa ja A-Rangersin vieraana Malmilla. Kummastakaan ottelusta ei pistesarakkeeseen kertynyt tällä kertaa lisämerkintöjä. Alapuolella lyhyet kuvaukset otteluista:

 

19.11.2017 NÄÄDÄT – STORM 8-7

Näädät oli parempi sunnuntaina Hernesaaressa maalein 8-7. Hyvässä vireessä aiemmissa peleissä ollut Storm -vahti Janne Saksa loukkaantui ottelun puolivälissä ja tämän lisäksi ikävän tutunkuuloinen kaava koitui salamapaitojen kohtaloksi – tyhmät jäähyt ja muutama käsittämätön oman pään virhe antoi voiton avaimet vastustajalle. Kapeahko materiaali näkyy myös tehotilastoissa, sillä tälläkin kertaa Stormin maalit jakautuivat vain kolmelle pelaajalle, kun Joni Koskinen ja Sami Räsänen nakuttelivat hatun mieheen ja yhden kihauksen pääsi paukuttamaan Anton Lehtimäki (1+2). Pisteiden valossa onnistui myös runkopakki Mika Kalteva (0+3).

 

 

22.11.2017 A-RANGERS – STORM 9-5

Stormin synkeä Helsingin vieraskiertue sai jatkoa keskiviikon myöhäisillassa Malmilla, kun isäntäjoukkue A-Rangers oli parempi lukemin 9-5. Lukemat eivät jätä sijaa selittelyille, sarjakakkonen ja kokeneita pitkän linjan pelimiehiä täynnä oleva A-Rangers hyödynsi tehokkaasti tarjotut ylivoimansa ja sitä myöten ansaitsi voittonsa. Vaikka lukemat lopussa repesivät varsin selviksi, niin täysin totuudenmukaista kuvaa ne eivät kenttätapahtumista anna, sillä Storm oli täysin pelissä mukana aivan viimeisille minuuteille ja lopullisen 8-5 niitin A-Rangers iski ajassa 58:42. Tähän saakka peli oli aaltoillut vauhdikkaasti päästä toiseen maalivahtien torjuntojen ollessa jotakuinkin tasan (30-33).

Joukkueista herkkäjalkaisemmalla Stormilla oli kaikki mahdollisuudet hoitaa pisteet kotiin, mutta jälleen kerran peli kaatui koko alkukauden vaivanneeseen kurittomuuteen, joka ilmeni lepsuiluna omassa päässä sekä typerinä jäähyinä tilanteissa joissa peli oli puolin ja toisin rehtiä ja siistiä. Osa Stormin jäähyistä ja puolustuspään virheistä voidaan toki laittaa myös sen piikkiin, että etenkin pakistossa osa pelaajista joutuu tällä hetkellä liian suuren fyysisen kuormituksen alle kovassa paineessa ja tämä näkyi etenkin ottelun loppupuolella, mutta sekään ei ole mikään selitys. Fakta on se, että kurittomuus ja keskittyminen epäolennaisuuksiin maksaa tällä hetkellä Stormille sarjapisteitä otteluissa, jotka olisivat täysin voitettavissa. Ja se on sääli, sillä tässäkin ottelussa oli useampi pelaaja joka pelasi hienon ottelun ja teki hevosen lailla töitä molemmissa kenttäpäädyissä.

Ajassa 55:57 nähtiin ottelussa lähestulkoon ”out of nowhere” -tyyppinen episodi eli jonkin sortin joukkotappelu, joka sai alkunsa A-Rangersin vahvasta ajosta maalille läpiajon päätteeksi ja ajautumisesta Stormin maalivahti Tony Åkerbergin päälle. Tämän seurauksena Stormilta Eetu Helin tuli puolustamaan maalivahtiaan ja yleinen härdelli oli valmis. Yhtään liiottelematta molemmilta joukkueilta oli jäällä vähintään 6 tai 7 pelaajaa ja useampi pari väänsi keskenään jään ollessa täynnä hanskoja, mailoja ja kypäriä. Kovinkaan suurta mielikuvitusta ei tuomaristolta olisi vaatinut laittaa ainakin kolme ukkoa per puoli päädystä ulos tai vähintäänkin boksiin istunnolle. Tuomarit kuitenkin päätyivät ratkaisuun, että pelirangaistukset tuomitaan ainoastaan kahakan aloittajille, eli Helinille ja ilmeisesti A-Rangersin Arto Väisäselle. Tämä ns. Salomonin tuomio tilanteesta varmaan sinällään oli tapahtumiin nähden oikeudenmukainen, mutta varsin vähäinen kentällä tapahtuneeseen toimintaan nähden. Pelin eskaloituminen tähän tilanteeseen oli sinällään erikoista, koska siihen saakka peliä oli pelattu rehdissä hengessä ilman ylilyöntejä eikä kentällä juuri tapahtunut mitään tällaiseen viittaavaakaan. Muutamalla A-Rangersin kaverilla, erityisesti punainen villapipo päässään vaihtoaitiossa siiviileissä pyörineellä kalastajan ja/tai maanviljelijän näköisellä kaverilla, tilanne meni poikkeuksellisen paljon tunteisiin kun vielä pelin päätyttyäkin oli kovasti asiaa niin Stormin pelaajille kuin valmentajille. Noh, kukin tyylillään.

Tehomiehinä ottelussa jälleen kerran hääräsivät tutut nimet eli Joni Koskinen (1+3) ja paluun askiin tehnyt Mikko Eskola (3+0). Myös Sami Räsänen onnistui maalinteossa.

 

 

Nyt Stormilla on vuorossa peleistä parin viikon tauko ja kovat pelit jatkuvat TO 7.12, kun Storm suuntaa Salmisaareen HJK:n vieraaksi. LA 9.12 Storm suuntaa Tuusulaan haastamaan kivikovan sarjaykkösen TuusKin.

 

]]>