TEAM – Otteluennakko

Storm Team – Kolmosketju La 23.3.13 | MHL

 
Storm Team lähtee metsästämään lauantaiaamun kamppailussa, ei enempää tai vähempää, kuin sarjajohtajan päänahkaa. Kolmosketju on siis voittanut tähän mennessä kaikki tämän kauden sarjaottelunsa MHL:ssa maalierolla 41-18. Teamin osalta tilastot ovat 4 voittoa, 3 tappiota maalierolla 20-21.


Storm Team ja Kolmosketju ovat kohdanneet kahdesti aikaisemmin historiassa, tiimin viedessä ensimmäisen nimiinsä lukemin 6-4 (2010-2011) ja Kolmosketjun viedessä toisen nimiinsä lukemin 2-5 (2011-2012). Aikasemmat kohtaamiset on ollut tiukkoja paineja.

 

 

Otteluun lähdettäessä mielenkiintoinen ja todella harvinainen tilastokummajainen koko Stormin historian aikana on se että,  Storm Team on fairplay taulukossa (vähiten jäähyminuutteja) toisena 46min penkkiä kuluttaneena.

 
Hyvinkääläisten kokoonpanoon tekee paluun parin kuukauden tauon jälkeen #12, suoraan Suomen Monacosta (Korso), jossa huhupuheiden mukaan kukaan ei käy töissä tai maksa veroja. Korhonen iski viimeisimmässä pelaamassaan ottelussa ennen henk. koht taukoa syötön pakin tontilta – nähtäväksi jää jatkuuko sama lauantaina.

 
Hyvinkää Storm Team lauantaina:

 
Snellman – Orha – Kalliokoski
Peltola – Söderqvist – Ruotsalainen
Yli-Luukko – Lepistö – Savola

 
Liimatainen – Korhonen
Tomminen – Tomminen
Joe T – Mikkola

 

MV
Ovaska