6.9.2017 WOLF TEAM – STORM 8-4

Niin siinä kävi, että ensimmäisessä treenipelissä isäntäjoukkue Wolf Team oli parempi ja piti voiton kotona lukemin 8-4.

Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui Joni Koskisen 29 minuutilla kuittaama 5+prk polvitaklauksesta, jonka jälkeen ketjut hajosivat Stormin jatkaessa av:n jälkeen pelaamista kahdella pakkiparilla kahden pakin siirtyessä hyökkääjiksi. Etenkin pelin lopussa alkoi ensimmäisen treenipelin rasitus käymään pakeille liian kovaksi ja se näkyi haparointina omassa päässä. Ennen ulosajoaan ”Kossu” oli ehtinyt heittämään jo pari kaappia ja oli muutenkin varsin herkällä jalalla liikenteessä. Voidaan jopa sanoa, että ennen ko. tapahtumaa Storm oli kenttätapahtumissa se hallitsevampi osapuoli. Koskisen polvitaklauksesta mainittakoon vielä sellainen seikka, että mistään vahingoittamisyrityksestä ei ollut kyse vaan lähinnä törmäyksestä joka aiheutui vastustajan omasta liian myöhäisestä yrityksestä väistää taklaus. Onneksi loukkaantumisilta tilanteessa kuitenkin vältyttiin. Kolmannessa erässä 6-4 tilanteessa Jussi Saarto onnistui vielä yllättämään sipoolaisten maalivahdin, mutta tuomarit eivät noteeranneet puikoista uponnutta ja alanahasta uloskimmonnutta maalia lainkaan ja tämän parempaa kiriä ei enää saatu aikaan.

Varsin selvistä loppulukemista huolimatta ei sinällään synkistelyyn ole aihetta, huomioiden että Stormilla kaikki ketjut oli laitettu avaustreenipeliin uusiksi edelliskauteen verrattuna ja kolme pelaajaa teki debyyttinsä Storm -paidassa. Vastustaja ei myöskään ollut huono huomioiden, että rosterissa mukana oli kentällisen verran seuran II-divarijoukkueen pelaajia ja maalinsuulla hyvinkääläisillekin tuttu mies Vili Rättyä.

Tästä jatketaan viikonlopun tuplapeleillä Karhu-Kissoja vastaan.