24.9.2017 STORM – TUUSKI 8-4

Jos torstain vierasotteluun Storm joutui lähtemään pahasti selkä seinää vasten altavastaajana niin sunnuntaina olivat osat toisinpäin, kun Hyvinkäälle vierailulle saapui pahasti poissaolojen runtelema TuusKi. Ennakkoon kovaksi tiedetty vierailija ei ollut saanut erinäisistä syistä johtuen mukaan kuin 7 kenttäpelaajaa, mutta tästä huolimatta joukkue ei selvästikään ollut tullut otteluun pelleilemään ja tarjosi isäntäjoukkue Stormille ehkäpä viheliäisimmän iltapuhteen pitkään aikaan.

 

 

Storm lähti otteluun 16 kenttäpelaajalla ja näin jälkikäteen tarkasteltuna pelasikin varsin hyvän ykköserän latoen taululle lukemat 4-0. Tämän jälkeen saapui erätauolla se kuuluisa hyvänolon tunne ja ei aikaakaan kun TuusKi oli jo maalin päässä löysän ja ylimielisen pelaamisen ansiosta. Toisen erän loppuun Jussi Saarto heitti helpottavan 5-3 maalin tyylikkäästi maalin kattoon ja näissä lukemissa mentiin erätauolle. Sitkeästi taistellut ja erittäin kypsästi läpi ottelun pelannut TuusKi ei kuitenkaan ollut luovuttanut vaan kavensi ajassa 42:45 lukemat 5-4:n. Tästä alkoi Stormille lähes 9 minuutin Via Dolorosa, joka helpotti vasta ajassa 51:50 Jerry Puttosen viimeistellessä ylivoimalla hattutemppunsa ja lukemat taululla 6-4:n. Tämä avasi lukkoja ja seuraavassa muutti kapteeni Mikko Eskola lukemat 7-4:n. TuusKi ei kuitenkaan vielä luovuttanut ja otti ajassa 56:11 aikalisän ja maalivahdin ulos Stormin saatua samassa ajassa jäähyn. Enää ei TuusKi:lta kuitenkaan riittänyt puhtia tehdä lisämaaleja ja lopullisen niitin taululle ajassa 58:34 iski hyvää alkukautta pelaava Tommi Kirjavainen heittämällä kiekon tyhjään maaliin.

 

 

Pisteistä huolimatta tahmeaa oli ja tästä hatunnosto kypsästi ja sitkeästi pelanneelle ja ennenkaikkea puolustaneelle vastustajalle. Vastustajan kypsän pelin lisäksi Stormilla ei täysin kypsyys riittänyt pysymään omassa pelisuunnitelmassaan ja tästä johtuen annettiin pahasti vajaalukuiselle vastustajalle liikaa siimaa. Tahmeasta iltapuhteesta huolimatta kaksi pistettä voittosarakkeeseen ja pistetili auki. Tästä on hyvä jatkaa, kun viikon päästä lauantaina Hyvinkäälle saapuu vieraaksi Pitäjänmäen Tarmo