30.9.2017 STORM – PITA 6-2

Loukkaantumisten ja pelikieltojen kanssa alkukauden painiskellut Storm naputteli lauantai-iltana kotiottelussaan rutiinivoiton vierailija Pitäjänmäen Tarmosta lukemin 6-2. Mitään suurta jääkiekkojuhlaa ei Paavolan illassa nähty, mutta myöskään missään vaiheessa ei ollut epäselvyyttä kumpi joukkueista on parempi. Stormin pelissä oli havaittavissa jo monta hyvää elementtiä, mutta jäähysekoiluilla annettiin liikaa siimaa vastustajalle etenkin toisessa erässä joukkueen hankkiessa erän ensimmäisellä puolikkaalla kakkoset kaksi kertaa väärästä vaihdosta, kerran heittämällä kiekon katsomoon ja kerran kampituksesta. Jokainen jäähy näistä oli täysin tarpeeton, huomioiden että Storm oli joka osa-alueella vastustajaa edellä. Yhden yv-maalin PiTa näiden aikana pystyi järkkäämään, mutta ajassa 36:29 Jerry Puttonen muutti lukemat ylivoimalla 5-2:n ja peli oli sitä myöden selvä. Toisen erän loppuun Sami Räsänen vielä viimeisteli läpiajosta lukemat 6-2:n jotka jäivät myös loppulukemiksi.

 

 

Kolmannessa erässä ei maaleja enää syntynyt vaikka Stormilla paikat olisi ollut lukemia muuttaa. Parhaat pistemiehet Stormilta olivat Joonas Tomminen 2+1, Sami Räsänen 1+1 sekä Joni Koskinen 1+1. Aiemmin mainitun Puttosen ja em. herrojen lisäksi maalinteossa onnistui Ville Närvä. Maalissa Tony Ã…kerberg teki miehen työn ja torjui 40 laukausta.

 

Ottelut Stormilla jatkuu LA 7.10 Sipoossa, jolloin hyvinkääläiset matkaavat Wolf Teamin vieraaksi. Seuraavan kerran kotiottelussa Storm on tulessa SU 22.10 klo 18:40 jolloin vieraaksi Hyvinkäälle saapuu LJK Loviisasta.