7.10.2017 WOLF TEAM – STORM 4-3

Ei tullut vieraspelistä lisää pinnoja sarakkeeseen, kun kotijoukkue Wolf Team kairasi pinnat kotiin lauantai-illan ottelusta. Voittomaalin 4-3 isäntäjoukkue viimeisteli ylivoimalla ajassa 58:54 melkoisen onnenkantamoisen ja pomppukiekon seurauksena.

 

 

Stormilla oli kaikki saumat voittaa ottelu, mutta oman kurittomuuden ja löysän oman pään pelin seurauksena luovutettiin pisteet ärhäkästi karvanneelle vastustajalle. Stormin jäähyistä varmaankin suurin osa oli ansaittuja, mutta varmasti erilaisia näkemyksiä löytyy siitä oliko jäähytasapaino Wolf Team 1 x 2 min ja Storm 7 x 2 min oikeudenmukainen ja linjassa kenttätapahtumien kanssa. Stormin maalissa Tony Ã…kerberg pelasi kelpo ottelun torjumalla 37 laukausta. Pisteiden valossa Stormilta onnistuivat Sami Räsänen (1+2), Joni Koskinen (1+1) ja Mikko Eskola (1+1)

 

 

Pelit Stormilla jatkuvat jo keskiviikkona, kun joukkue matkaa Malmille OKK Tankin vieraaksi. Ottelu Malmilla alkaa klo 20:45.