5.11.2017 STORM – HC MORJENS 7-6

Työvoitto. Se lienee oikea sana kuvamaan sunnuntai-illan ottelua kotijoukkue Stormin osalta. Vaikka missään nimessä ei voida puhua ehjästä ja valmiista ottelusta, niin otteluun lähtenyt Storm -nippu osoitti sen luokan selkärankaa ja venymistä kaikkien alkukauden vaikeuksien, lukuisten loukkaantumisten ja joukkueesta riippumattomien mauttomuuksien jälkeen, että pisteet ottelusta olivat vähintäänkin ansaitut.

Storm oli ottelun alussa terävänä ja hereillä ja seitsemän minuutin jälkeen taululla komeilikin jo lukemat 2-0 kotijoukkueelle. Tämän jälkeen HC Morjens sai onnekkaan kavennuksen, mutta vielä tämän Storm kuittasi nopeasti muuttaen lukemat taululla 3-1:n. Tämän jälkeen kotijoukkue alkoi lepsuilla omassa päässä ja antamaan aloitetta vierailijalle. Vierailijat kiittivät ja ajassa 32:16 taululla komeilivatkin lukemat 3-4. Tämän jälkeen alkoi ottelun ihailtavin jakso Storm -lasein katsottuna. Ennen toisen erän loppua Joni Koskinen tasoitti lukemat 4-4:n ja kolmannessa erässä tapetun 5 vs.3 av:n päätteeksi Sami Räsänen siirsi Stormin johtoon lukemin 5-4. Tämän jälkeen HC Morjens onnistui vielä tasoittamaan ottelun, mutta hukkasi mahdollisuutensa ottamalla viimeiseen viiteen minuuttiin kolme päivänselvää kakkosta. Storm kiitti ja ajassa 57:44 Mikko Järvenojan ruoska puhui kahden miehen ylivoimalla muuttaen lukemat 6-5:n. Tämän jälkeen HC Morjensin av-paketti sekosi totaalisesti ja minuuttia myöhemmin Mikko Glans napautti takatolpalta kiekon tyhjään maaliin ja lukemat 7-5:n. Glansin maalin jälkeen Stormilla hiipi ehkä pienoinen hyvänolon tunne puseroon ja HC Morjens onnistui ajassa 59:04 kaventamaan lukemat 7-6:n.

Tehokkaimpina pistemiehinä Stormilta ottelussa häärivät Joni Koskinen (2+2), Mikko Eskola (2+1), Mikko Glans (1+2), Sami Räsänen (1+2) ja Mikko Järvenoja (1+1). Stormilta Joni Jaakkola joutui jättämään pelin kesken saatuaan mailasta naamaansa ja pahan näköisen vekin nenänvarteensa. Sen verran Jaakkolan kärsästä vuoti kentälle verta, että jääkone joutui käydä liippaamassa ylimääräiset tahrat pois. Stormin maalilla Janne Saksa pelasi ensimmäisen ottelunsa salamapaidassa aloittavana maalivahtina ja selvisi urakastaan puhtain paperein. Myös uutena miehennä kokoonpanossa isot minuutit huhkinut Jere Tanninen pelasi kelpo ottelun.

Stormin ottelut jatkuvat jo tulevan viikon perjantaina vieraisottelulla Kauniaisissa Grani 2:sta vastaan. Ottelu alkaa klo 21:30