16.12.2017 STORM – HJK 11-10

Voi elämän kevät. Oli sellainen iltapuhde ainakin kotijoukkueelta, että muuta positiivista ei siitä oikein kahden sarjapisteen lisäksi löydy kuin muutaman kaverin mukavat henkilökohtaiset tehot ja se, että noustiin lopussa vielä takaa ohi hukatun johtoaseman jälkeen. Storm ja HJK naputtelivat taululle pikkujouluhengessä puhtaan ventin eli yhteensä 21 maalia ja illan teema molemmilla oli ”hyökkäys on paras hyökkäys” puolustuksen ollessa vain joku sana. Siinäpä ne tärkeimmät. Stormilta kovimmat tehot saalistivat Joni Koskinen (5+2), Mikko Eskola (2+2), Jussi Saarto (2+1), Sami Räsänen (1+1), Tuomas Tomminen (1+1) ja Henri Nurmi (0+2).

Seuraavan kerran Storm on tulessa kotilootassa joulunpyhien, uudenvuoden ja loppiaisen jälkeen, kun 13-14.1.2018 tuplaviikonloppuna vastaan asettuu lauantaina IHK ja sunnuntaina paikallisvastustaja Bruins.