30.3.2018 Uusia tuulia Hyvinkää Stormin urheilutoimintaan

Hyvinkää Storm ry. perustaa pelikaudelle 2018-2019 seurassa toimivien miesten joukkueiden rinnalle naisten jääkiekkojoukkueen. Naisjoukkue tulee toimimaan nimellä Hyvinkää Storm Naiset ja osallistuu Etelä-Suomen alueella pelattavaan naisten Classic -harrastesarjaan. Sarja voitaneen sarjatasona rinnastaa miesten jääkiekon alueelliseen II- tai III-divisioonaan.

Joukkueen perusrungon tulevat muodostamaan menneellä pelikaudella Hyvinkään Jää-Ahmojen naisjoukkueessa pelanneet pelaajat ja sitä kautta Stormin riveihin siirtyän ryhmän joukkuehistorian voidaan katsoa ulottuvan pelikauteen 1998-99, jolloin Ahmanaiset aloittivat jääkiekkotoimintansa.

Joukkueen valmentajana tulee toimimaan pitkän linjan hyvinkääläinen kiekkomies Pentti Jaatinen, Nina Hyypiän ja Sari Frimanin toimiessa joukkueenjohtajina

Hyvinkää Storm toivottaa lämpimästi kiekkoleidit osaksi Storm -perhettä!