15.10.2010 Storm – Bewe 1-15

Valtakunnan päämedioissakin selkeästi Mestiksen tavoitteeksi asettanut ja kovia nimiä vilissyt Bewe oli liian kova pala Stormille Hyvinkään jäähallissa. Bewe näytti, että pelaa tällä hetkellä väärässä sarjassa ja latoi Storm verkkoon peräti 15 maalia.

Positiivinen asia oli, että Storm otti vain 5 kahden minuutin jäähyä – vähiten tällä kaudella. Yritystä myös oli, mutta vastustajan paremmuudelle ei vain mahtanut mitään. Stormin kapteeni Mikko Eskola koki ottelussa kovia, kun Bewen pakki pääsi yllättämään Eskolan komealla lonkkataklauksella. ”Eso” kolautti taklauksen jälkeen päänsä ilkeästi laitaan, eikä tainnut pelistä jälkeenpäin muistaa mitään. Eskola ehti kuitenkin ennen suihkuun lähtemistään käydä vielä kentällä tekemässä Stormin ainokaisen Juhani Mattilan aloitusvoiton jälkeen. Syöttöpiste maalista myös Mika Ketoselle.

Kaikki kunnia ottelusta Bewelle. Joukkue pelasi kurinalaisesti, liikutteli kiekkoa komeasti, eikä sortunut ylimieliseen kikkailuun. Kaikin puolin hyvä jääkiekkojoukkue, joka tulee kipuamaan sarjaportaita ylöspäin seuraavina vuosina. Vaikka Storm sai myös muutaman hyvän maalipaikan aikaiseksi, laukaukset maalia kohden kertovat koko totuuden: Bewe 81 laukausta ja Storm 19 laukausta. Antti Heikkinen torjui siis peräti 66 kertaa Storm maalilla.

Ennakkoon tiedettiinkin, että tästä ottelusta oli vaikea pisteitä kerätä. Sen sijaan viikon päästä aletaankin elämään sarjapaikan osalta tärkeitä hetkiä, kun Hyvinkäälle saapuu vieraaksi HC Morjens. Siinä pelissä Storm tappelee varmasti pisteistä kynsin ja hampain.