Järjestävän seuran tervehdys

Hyvinkää Storm ry järjestää ensimmäistä kertaa Hyvinkäällä III-IV divisioonan joukkueille tarkoitetun kauden päätösturnauksen lauantaina 9.4.2011 Hyvinkään jäähallissa klo 9 ja 19 välisenä aikana. Turnaus on nimetty hyvinkääläisen ruokaravintola Harlekiinin mukaan Harlekiiniturnaukseksi.

 

Yksi turnauksen tarkoitus oli saada otteluita myös muiden kuin Uudenmaan alueen joukkueita vastaan. On mielenkiintoista nähdä turnauksessa joukkueet myös Hämeen ja Kymi-Saimaan alueilta. Yksi mukaan osallistuva, Etelä-Karjalan maakunnasta ponnistava jo vuonna 1923 perustettu seura, Suomennimen Urheilijat pelaa kotiottelunsa edelleen perinteitä kunnioittaen ulkojäillä, mikä Suomen Jääkiekkoliiton eteläisellä alueella on jäänyt jo unholaan. Tosin myös Storm pelasi oman winter classicinsa tammikuun pakkasissa Hyvinkään Sveitsin urheilukentällä.

 

Moni joukkue viettänee turnauksessa kauden päättäjäisiä, mutta toivottavasti se ei ole yhtään pois pelien intensiteetistä. Isännät tulevat taistelemaan ainakin 100% lasissa tarkoituksenaan aloittaa juhlat vasta loppuottelun jälkeen. Kaukaloon toivotaan tunnetta ja rytinää unohtamatta kuitenkaan vastustajien ja tuomareiden kunnioitusta. Eihän sitä tiedä, vaikka paikalle eksyisi jokunen katsojakin, joille kikkoja ja kiekkokaukalon taistelua on kiva päästä esittelemään.

 

Näiltä nettisivuilta löytynee kaikki oleellinen info turnauksen aikatauluista ja säännöistä alkaen sekä tekniikan niin salliessa ajan tasalla olevat tulokset ja tilastot itse turnauspäivän aikana.

Katsojille tervetuloa seuraamaan aladivarikiekkoa parhaimmillaan Hyvinkään jäähallille ja joukkueille onnea turnauksen peleihin…

Terveisin,

Hyvinkää Storm ry.

Vastaa