Järjestävän seuran tervehdys

Hyvinkää Storm ry järjestää nähtävää molemmissa Hyvinkään jäähalleissa kun 6.4. kilpahallin miehittää aladivarien joukkueet ja harjoitushallin puolella mittelee Storm Teamin johdolla harrastejoukkueita aina Anjalankoskelta pääkaupunkiin. Turnauksen pääyhteistyökumppanina toimii Hyvinkään Rantasipi, missä on tarjolla lounasta, illallista, majoitusta ja saunailtamahdollisuus.

 

 

Mielenkiintoista on nähdä kuinka Uudenmaan ja Hämeen alueen joukkueet pääsevät mittaamaan tasoaan ja kuinka esimerkiksi Hämeenkyrön Team Con Frutos mittelee Stormin pitkäaikaista vastustajaa KaVoa vastaan. Harrastepuolella väriä kaukalossa nähtäneen heti aamusta Parolan varuskunnan ammattisotilaiden, Armoured Hockey Teamin ottaessa mittaa HC Ramin työpaikkaporukasta.

 

 

Moni joukkue viettänee turnauksessa kauden päättäjäisiä, mutta toivottavasti se ei ole yhtään pois pelien intensiteetistä. Storm ja Storm Team tulevat taistelemaan ainakin 100% lasissa tarkoituksenaan aloittaa juhlat Rantasipissä vasta loppuotteluiden jälkeen. Kaukaloon toivotaan tunnetta ja rytinää unohtamatta kuitenkaan vastustajien ja tuomareiden kunnioitusta. Tarjotaan paikalle eksyneille katsojille – ainakin parkkipaikalla auki olevan Tivolin asiakkaita huilimassa – nähtävää kikkojen ja kiekkokaukalon taistelun muodossa.

 

 

Katsojille toivotetaan tervetuloa seuraamaan aladivari- ja harrastekiekkoa parhaimmillaan! Joukkueille kaivataan peli-iloa, hauskoja kokemuksia ja onnea peleihin!

 

 

T. Hyvinkää Storm ry.