Hyvinkää Storm Winter Classic ’16

Järjestyksessään Stormin historian kuudes Winter Classic pelataan lauantaina 30.1.2015 klo 13:00 alkaen Hyvinkään keskuskentällä eli tuttavallisemmin Pihkalassa.

 

Ulkojäällä ensimmäistä kertaa turnausmuotoisesti pelattavassa tapahtumassa kohtaavat Team Katajamäki, Team Laakkonen, Team Rantanen ja Team Söderqvist, joukkueenjohtajinaan kolme seuran hallituksen jäsentä (Katajamäki, Rantanen ja Söderqvist) sekä Storm Teamin joukkueenjohtaja (Laakkonen); Joukkueiden kapteenit valitaan seuran hallituksen toimesta ja kyseessä on kunnianosoitus pitkäjänteisestä työstä seuran hyväksi. Joukkueet muodostetaan draft-tilaisuudessa. Draftin ajankohta on KE 27.1 klo 19:30. Varausjärjestys määritetään arvalla.

 

n. klo 13:00 Team Rantanen vs. Team Katajamäki (2 x 15 min juoksevaa aikaa)
n. klo 13:45 Team Laakkonen vs. Team Söderqvist (2 x 15 min juoksevaa aikaa)
n. klo 14:30 Sijat 3-4 (2 x 15 min juoksevaa aikaa)
n. klo 15:15 Finaali (2 x 15 min juoksevaa aikaa)

 

 

Paikalle vaivautuville katsojille on luvassa siis jonkinasteinen neljä ottelua käsittävä jääkiekkoturnaus nimikkojoukkueiden välillä. Nappaa siis minttukaakaot kainaloon ja saavu kaukalonlaidalle kannustamaan!

 

HUOM: Tapahtumalla on säävaraus. Mikäli Pihkalan jää on pelikelvottomassa kunnossa ratkaistaan vuoden 2016 Winter Classic miessählyturnauksessa VehkaCenterissä.

 

Pelaajille on ottelun jälkeen tapahtuman luonteeseen sopiva iltatilaisuus saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä myöhemmin Lehtolan Majalla.

Draft -liveseuranta
Draftin tulokset
Ottelun säännöt
Otteluraportti
Ottelutilastot
Facebook