Hyvinkää Storm Winter Classic ’17

Talven 2017 turnausmuotoinen Winter Classic peruutettiin viime hetkellä epävakaiden sääolosuhteiden takia ja päätettiin, että vuoden 2017 kapteenien johdolla pelataan vuoden 2018 turnaus. Keskuskentällä pelattiin kuitenkin epävirallinen ottelu yhdistelmäjoukkueilla joka päättyi tasatulokseen 9-9.

 

 

Iltajuhlat järjestettiin normaalisti ja kuten arvata saattaa, sanomista ja jälkipuheita tuli.

 


Järjestyksessään Stormin historian seitsemäs Winter Classic pelataan lauantaina 28.1.2017 klo 13:00 alkaen Hyvinkään keskuskentällä eli tuttavallisemmin Pihkalassa.

 

 

Ulkojäällä ensimmäistä kertaa turnausmuotoisesti pelattavassa tapahtumassa kohtaavat Team Laitinen, Team Lindholm, Team Peltola ja Team Vitikainen, joukkueenjohtajinaan neljä pitkän linja stormilaista Ville Laitinen (2010), Timo Lindholm (2006), Jarkko Peltola (2004) ja Tuomas Vitikainen (2005). Suluissa nimen perässä vuosi jolloin seuraan ovat liittyneet. Peltola on seuran kaikkien aikojen ensimmäinen pelaajarekrytointi ja mieshän naaraattiin mistäpä muualta kuin yöelämästä, nyt jo edesmenneen yökerho Klubin jonosta.

 

 

Joukkueiden kapteenit valitaan seuran hallituksen toimesta ja kyseessä on kunnianosoitus pitkäjänteisestä työstä seuran hyväksi. Joukkueet muodostetaan draft-tilaisuudessa, joss varausjärjestys määritetään arvalla.

 

 

Klo 13.00 Team Peltola vs. Team Vitikainen
klo 13.45 Team Lindholm vs. Team Laitinen
klo 14.30 Edellä mainittujen otteluiden häviäjät (sijat 3-4)
klo 15.15 Edellä mainittujen otteluiden voittajat (sijat 1-2)

 

 

Alkamisajat ovat suuntaa-antavia. Otteluaika 2 x 15 minuuttia juoksevaa aikaa. Ottelun päättyessä tasan, voittaja ratkaistaan rangaistuslaukauskisalla.

 

 

Paikalle vaivautuville katsojille on luvassa siis jonkinasteinen neljä ottelua käsittävä jääkiekkoturnaus nimikkojoukkueiden välillä. Nappaa siis minttukaakaot kainaloon ja saavu kaukalonlaidalle kannustamaan!

 

 

HUOM: Tapahtumalla on säävaraus. Vuoden 2016 Winter Classic ratkaistiin miessählyturnauksella sään aiheuttamasta kentän pelikelvottomuudesta johtuen.

 

 

Pelaajille on ottelun jälkeen tapahtuman luonteeseen sopiva iltatilaisuus saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä myöhemmin Lehtolan Majalla.

Draft -liveseuranta
Ottelun säännöt
Otteluraportti
Ottelutilastot
Facebook