PRESEASON 2018-2019

Hyvinkää Stormin edustusjoukkue pelasi harjoituskaudellaan kolme harjoitusottelua, joista saldona 2 voittoa ja yksi tappio. Voitot Storm napsi Sipoon Wolf Teamista ja tappion joukkue kärsi kolmosen ylempää sarjaa pelaaville Karhu-Kissoille. Jälkeenpäin katsottuna harjoituskauden saldoa voidaan pitää varsin kelvollisena, sillä ns. ykkösporukalla joukkue ei pelannut yhtään ottelua vaan pääpaino oli tuoreempien pelaajien ja kentällisten sisäänajossa. Alapuolella lyhyet kuvaukset raportit pelatuista harjoitusotteluista: Jatka lukemista ”PRESEASON 2018-2019”

Tilapäinen kotisivu sekä yhteystiedot

Kuten huomaatte, niin Hyvinkää Stormin kotisivujen ulkoasu on muuttunut. Tämä kyseinen ilme on tarkoitus olla kuitenkin vain tilapäinen, sillä ns. oikeasti uudet kotisivut ovat työn alla.

Seuran kotisivut tulevat kokemaan ulkoasun muutoksen lisäksi myös eräänlaisen käyttötarkoituksen muutoksen, mutta siitä myöhemmin lisää.

Seuran toiminnasta kiinnostuneille joukkueiden yhteystiedot:

Hyvinkää Storm III-divisioona:

Jussi Viuhko (seuran toiminnanjohtaja)

p. 0407516067

e-mail: hyvinkaastorm (at) gmail.com

Hyvinkää Storm Naiset

Sari Friman (joukkueenjohtaja)

e-mail: sari.friman (at) elisanet.fi

Hyvinkää Storm Team (Miehet harraste)

Joe Toivonen (joukkueenjohtaja)

e-mail: joe.toivonen (at) gmail.com

Jokaisessa joukkueessa on vielä tilaa uusille pelaajille, joten kiinnostuneet ottakaa rohkeasti yhteyttä.

 

 

30.3.2018 Uusia tuulia Hyvinkää Stormin urheilutoimintaan

Hyvinkää Storm ry. perustaa pelikaudelle 2018-2019 seurassa toimivien miesten joukkueiden rinnalle naisten jääkiekkojoukkueen. Naisjoukkue tulee toimimaan nimellä Hyvinkää Storm Naiset ja osallistuu Etelä-Suomen alueella pelattavaan naisten Classic -harrastesarjaan. Sarja voitaneen sarjatasona rinnastaa miesten jääkiekon alueelliseen II- tai III-divisioonaan. Jatka lukemista ”30.3.2018 Uusia tuulia Hyvinkää Stormin urheilutoimintaan”