Kategoria: Ajankohtaista

8.4.2022 ESO ORIGINALS – STORM JUNIORS 15-6

Perjantai-iltana pelattiin Stormissa neljätoista kautta pelanneen Mikko ”eSo” Eskolan jäähyväisottelu.

Joukkueet koostuivat seuran nykyisistä ja entisistä pelaajista sekä Eskolan pitkäaikaisista pelikavereista. Ottelu oli odotusten vastaisesti varsin nopeatempoinen, ja tarjosi yllättävänkin runsaslukuiselle yleisölle muutamia näyttäviä suorituksia. Mainitsemisen arvoisia ovat muun muassa maalissa torjuneen Veli-Petteri Ovaskan ensimmäisen erän telkkaritorjunnat, Jarkko Peltolan maalin johtaneet kikkailut sekä Ville Närvän ilmaveivi. Erityisesti nestorit Ahokas ja Saarinen olivat myös oivalla pelipäällä, ja koko Eskolan joukkue osoitti että vielä löytyy jalkaa ja käsiä, vaikka monilla on ollut pidempikin tauko jääkiekosta.

Hyvätuulisen ottelun lopputulos ei kerro koko totuutta, sillä Storm Junioreilla oli myös lukemattomia herkullisia maalintekopaikkoja ja kiekot kolahtelivat tolpissa useammankin kerran. Kaikille paikallaolijoille oli kuitenkin selvää, että ottelun pääasiallinen tarkoitus oli pitää hauskaa – ja siinä silminnähden onnistuttiin.

ESO ORIGINALS: Veli-Petteri Ovaska (MV), Mikko Lehtinen (MV), Mikko Ahokas 3+1, Tuomas Vitikainen 0+1, Tuomas Muotka 1+1, Joni Koskinen 0+5, Sami Räsänen 0+5, Mika Kalteva, Jussi Viuhko 0+1, Tony Saarinen 3+2, Jussi Saarto 0+3, Ville Närvä 1+2, Kimi Räsänen 1+0, Santtu Järvinen 0+1, Timo Lindholm, Jussi Laakkonen 1+0, Ilkka Korplela, Lasse Katajamäki, Jarkko Peltola 1+0 ja Mikko Eskola 4+3.

STORM JUNIORS: Markku Kuusiniemi (MV), Jesse Lepola, Joonas Tomminen 1+1, Topi Palviainen 1+0, Anton Lehtimäki 0+1, Mikael Mikkola 0+1, Aleksi Karttunen 1+2, Jonne Partanen, Matias Mäenpää 2+1, Jani Löfberg, Severi Velin 1+0, Joonas Uuksulainen 0+1, Mikko Paavola 0+2 ja Tuomas Tomminen.

STORM JOUKKUEET KAUDELLA 2022-2023

Hyvinkää Storm perustaa pelikaudelle 2022-2023 seuraavat joukkueet:

– III-divari (seuran edustusjoukkue)

– U22 -joukkue (ikäluokka 04-00)

– Storm Team

– Storm Naiset

– Storm Ringette

– Storm Kuntokiekko

Storm Team osallistuu pelaajamäärästä riippuen joko yhteen tai kahteen harrastekiekkosarjaan. Stormin naisjoukkueet osallistuvat oman alueensa harrastekiekkosarjoihin.Osa joukkueista aloittaa seuraavaan kauteen valmistavan jääharjoittelunsa jo toukokuussa.

Lisätietoa:

https://www.hyvinkaastorm.com/?page_id=5115

SE OLI SITTEN SIINÄ…

Hyvinkää Stormin kausi päättyy ennen pudotuspeliotteluiden alkamista, joiden oli määrä alkaa tällä viikolla HJK Klubia vastaan. Seuran III-divari- ja U22 joukkueissa koronatilanne on tällä hetkellä lievästi ilmaistuna ”haastava”, noin parinkymmenen pelaajan ollessa taudin kourissa ja siihen kymmenkunta muuta loukkaantumista päälle. Yksiselitteisesti ei ole pelikuntoisia pelaajia, joilla voisi lähteä haastamaan sarjan kovinta joukkuetta.

Tautikierre alkoi jo ennen viime viikonlopun Jää-Tiikerit -ottelua ja sen jälkeen on miestä kaatunut kuin heinää sillä tahdilla, että tämän päivän otteluun olisi ollut käytettävissä ainoastaan yksi maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa.HJK saa playoff -sarjasta ”Walk over” -voiton ja etenee seuraavalle kierrokselle 5-0 ja 5-0 tuloksin. Kova, mutta täysin oikea päätös Jääkiekkoliitolta tässä tilanteessa, eikä siitä sen enempää ole aiheellista purnata.Lisää analyysia menneestä kaudesta myöhemmin, matka jatkuu kaikesta huolimatta!