Kategoria: Ajankohtaista

SEURALLE VALITTU UUSI HALLITUS

Hyvinkää Storm ry. kokoontui sunnuntaina 3.9.2023 sääntömääräiseen vuosikokoukseensa, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, sekä valittiin yhdistykselle hallitus seuraavaksi toimintakaudeksi.

Yhdistyksen hallituksen jäsenten sekä varajäsenten positioista kokouksessa luopuivat seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Ilkka Korpela, seuran perustamisesta asti mukana toiminut Lasse Katajamäki sekä Tommi Söderqvist. Hyvinkää Storm ry jäsenistöineen kiittää Ilkkaa, Lassea ja Tommia vuosien saatossa seuran eteen tehdystä työstä, sekä yhteisen hyvän eteen käytetystä ajasta.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus sekä kaksi hallituksen varajäsentä. Yhdistyksen hallituksen syksystä 2023 eteenpäin muodostavat:

  • Antti Rantanen, hallituksen puheenjohtaja
  • Mikko Lehtinen, hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja
  • Jussi Viuhko, hallituksen jäsen
  • Laura Salminen, hallituksen varajäsen ja sihteeri
  • Ville Hämäläinen, hallituksen varajäsen

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittu Antti Rantanen on ollut seuran toiminnassa mukana perustamisvuodesta 2004 saakka. Antti toimii päivätyössä Efima Oyj:llä liiketoimintakonsultoinnin Senior Advisorina ja lisäksi osa-aikaisena yrittäjänä

Varapuheenjohtajaksi valittu Mikko Lehtinen toimii toisena Storm Teamin joukkueenjohtajana ja on ollut seuran toiminnassa mukana vuodesta 2019 alkaen. Päivätyössään Mikko toimii yrittäjänä kuorma-autokorjaamo Selekon Oy:ssa.

Hallituksen jäseneksi valittu Jussi Viuhko on ollut seuran toiminnassa mukana perustamisvuodesta 2004 saakka, toimii tällä hetkellä seuran toiminnanjohtajana sekä III-divisioonajoukkueen vastuuvalmentajana. Päivätyössään Viuhko toimii Atlas Copco Kompressorit Oy:n huollon aluepäällikkönä sekä sivutoimisena yrittäjänä.

Hallituksen varajäseneksi ja sihteeriksi valittu Laura Salminen on ollut seuran toiminnassa mukana vuodesta 2018 ja toimii tällä hetkellä seuran ringettejoukkueen joukkueenjohtajana. Jäähallin ulkopuolella Laura tavataan mm. rooleissa väsynyt perheenäiti, yrittäjä, Cargotec-konsernin palkitsemisesta vastaava johtaja sekä Hyvinkään kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.  

Hallituksen varajäseneksi valittu Ville Hämäläinen on ollut seuran toiminnassa mukana vuodesta 2017 ja toimii tällä hetkellä Storm Teamin sekä Stormin divarijoukkueen toisena joukkueenjohtajana. Päivätyössään Ville toimii kaivinkoneen kuljettajana Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy:ssä Järvenpäässä.

KOHTI JUHLAKAUTTA!

Hyvinkää Stormin seurahistorian 20. kiekkokausi on pyörähtämässä todenteolla käyntiin kuluvalla viikolla, kun perjantaina Hyvinkään halliin vierailulle harjoitusottelun merkeissä saapuu viime kaudella II-divisioonan karsintasarjaan asti yltänyt Etelä-Vantaan Urheilijat. EVU -ottelun lisäksi Storm pelaa kaksi muutakin harjoitusottelua ennen 24.9.23 starttaavaa III-divisioonan sarjakautta. Stormin harjoitusotteluiden otteluohjelman näet alapuolella:

PE 8.9.23 STORM vs. EVU klo 20:20 (Hyvinkää)

PE 15.9.23 GRIFK 2 vs. STORM klo 21:30 (Kauniainen)

LA 16.9.23 STORM vs. HPK ICEDOGS klo 16:20 (Hyvinkää)

Joukkueen edelliskaudella yhteen hitsautunut pelaajarunko on pysynyt muutamaa poistumista lukuunottamatta suurelta osin kasassa, mutta muutamia mielenkiintoisia vahvistuksia ja paluumuuttajia on saatu kevään ja kesän aikana liittymään joukkueen vahvuuteen:

Hyökkäykseen uuten nimenä liittyy Sipoon Wolfin II-divisioonajoukkueesta Jani Lindegrön, joka viime kaudella saalisti etelän kivikovassa kakkosessa varsin mallikelpoiset tehot 8+5=13 kahteenkymmeneen pelattuun otteluun. Toinen kova vahvistus hyökkäyspäähän on paluun joukkueeseen tekevä Markus Haviala, jonka viime kausi kului länsirannikon kolmosdivarissa Kokemäen Kova-Väen paidassa. Makke Havialan ja Lille Lindegrönin lisäksi joukkueen hyökkäyskalustoon ovat liittyneet paikallisen juniorituotannon ja Stormin oman pelaajaputken kasvatit Niko Glad, Elias Laios, Joni Vienonen sekä Kaapo Salin. Mielenkiintoisena nimenä edellämainittujen lisäksi on esiin syytä nostaa vielä paluumuuttajana Hyvinkäälle palaava Hyvinkään Ahmojen huippulahjakasta 1997 -ikäluokkaa juniorina aikanaan edustanut Julius Merikari. Näiden nimien pohjalta voidaan todeta, että Stormin hyökkäys tulee olemaan varmuudella vahvempi, kuin edelliskaudella.

Jos hyökkäys on Stormilla vahvistunut, niin samaa voidaan sanoa myös puolustuksesta. Stormin vanhat puolustuksen tukipilarit jatkavat joukkueessa ja heidän lisäkseen puolustukseen on tullut lisää roppakaupalla kokemusta aladivarikiekkoilusta, kun joukkueeseen liittyivät aiemmilta vuosilta puolustuksesta tutut nimet Mikko Järvenoja ja Jouni Holmberg. Täysin uusina niminä joukkueen pakistossa aloittavat Mikael Peltola (-97) sekä Jonne Levänen (-98). Näiden lisäksi keskusteluja käydään vielä yhden II-divisioonasta taustaa omaavan puolustajan kanssa.

Maalivahtiosastolla edelliskauden koppareista jatkaa Toni Lunkka, joka on saanut kirittäjikseen aiemmilta Storm -kausilta tutun Ville Tauriaisen (-96) sekä ahmataustan omaavan, paluun kilpakiekkoiluun tälle kaudelle tekevän Niki Hirvosen (-91), jolla junioriura aikanaan vei Jokereiden b-junioreihin saakka. Taustatukea Lunkalle, Tarelle ja Nikille tarjoavat tarvittaessa seuran konkarivahdit Markku Kuusiniemi, Velkku Ovaska ja Mikko Lehtinen.

Summa summarum, joukkue on siis vahvistunut toivotulla tavalla suhteessa edelliskauteen, nyt pitää vaan saada orkka soittamaan samassa sävellajissa tulevien viikkojen aikana ennen sarja-avausta.

Stormin täydellisen kokoonpanon näet täältä:

https://www.eliteprospects.com/team/8601/storm

HYVINKÄÄ STORMIN KUNTOKIEKKO PYÖRÄHTÄMÄSSÄ TAAS KÄYNTIIN!

Viime kaudella hienon suosion saavuttanut Hyvinkää Stormin kuntokiekkovuoro jatkuu taas tulevana syksynä.

Tänä vuonna kuntokiekkogladiaattorit kiekkoilevat vakiovuorolla Hyvinkään harjoitushallissa sunnuntaisin klo 20:45-21:45

Kuntokiekkovuorolle ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet, joille oikea vaihtoehto lajin harrastamiselle on porukassa hikoilu sekä rennohko pelailu hyvässä porukassa sarjapelaamisen sijaan. Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi kehäraakki, mutta tärkeintä on, että kestät huonoa huumoria, reippaita tasoeroja ja ”Sokoksen ovet” -nimellä tunnettua puolustuspelisapluunaa. Tärkein, ja oikeastaan ainoa, oleellinen vaatimus on, että omaat jääkiekkovarustuksen täydellisenä ja osaat pukea ne itse päällesi.

Kuntokiekolla on vähintään kerran viikkoon oma vakiojäävuoro, joskus myös useammin, ja innokkaimmat pääsevät mukaan täydentämään myös seuran muiden joukkueiden jäävuoroille, mikäli vuoroilla on tarvetta ns. tuuraajille.

Jäät jatkuvat pitkälle kevääseen ja vuoroja otetaan tilanteen mukaan lisää, tai vastaavasti yhdistellään harrastejoukkue Storm Teamin kanssa.

Mikäli omaa virtaa ja kyvykkyyttä riittää tavoitteellisempaan toimintaan, niin vuorolta pääsee kokeilemaan myös muiden seuran miesjoukkueiden jäille (Divari, Team).


Lisätietoja:

Ville Hämäläinen

p. 0409617625

tai

Jussi Viuhko

p. 0407516067

hyvinkaastorm@gmail.com


Ilmoittaudu mukaan toimintaan allaolevasta linkistä (valitse Kuntokiekko):
Kurssit (myclub.fi)