Kategoria: IV-Divisioona 2020-2021

13.11.20 URBAANILEGENDAT – STORM 10-4

Porvoon Legendojen urbaanit versiot tarjoilivat Hyvinkää Stormille shokkihoitoa ja tylyn pudotuksen maanpinnalle synkkääkin synkempänä perjantaina 13.päivä marraskuuta 2020.

Ottelun alussa Storm oli vielä kohtuu hyvin pelissä mukana, mutta jotenkin homma lähti vain luisumaan vaihto vaihdolta väärään suuntaan isäntäjoukkueen laittaessa kiekot kovalla prosentilla paikoista kaappiin. Jostain syystä mistään ei tullut mitään eikä toimivat ketjut toimineet tässä matsissa, mutta sellaista se hoki joskus näissä kaljaliigoissa on. Isäntäjoukkue U-Legendat pelasivat aktiivisesti, tukkivat hyvin keskikaistan ja sitä kautta kiistaton voitto Porvooseen. Loppulukemat ovat kenttätapahtumiin nähden paljon rumemmat, sillä kyllä Stormillakin paikkoja oli, mutta jostain syystä tällä kertaa kuti jäi vain piippuun ja joukkueella oli pitkin ottelua isoja vaikeuksia merkkausten, ajoitusten ja sijoittumisten kanssa. Ottelusta on turha runoilla enempää, ohipeli tähän väliin ja oikeasti Stormilla on parempi porukka mitä nämä lukemat antavat ymmärtää. Onnittelut vielä Porvooseen ansaituista pinnoista ja virtuaalipeukku hyvästä pelistä. Matka jatkuu.

8.11.2020 STORM – OKK TANKKI 10-5

Hyvinkää Storm oli isäinpäivänä 2020 vierailulle saapuneelle OKK Tankille tyly isäntä voittaen ottelun lukemin 10-5. Storm oli hyvällä pelipäällä pitkin iltaa, eikä oikeastaan missään välissä ollut epäselvää, kumpi joukkue ottelun tulisi voittamaan. Kiekko liikkui, jalat liikkui, läppä lensi ja tämän lopputulos näkyi tulostaululla. Noin 30 min pelin jälkeen taululla oli jo lukemat 7-1 ja etenkin toisen erän ensimmäinen kymppi oli erittäin väkevä performanssi isäntäjoukkueelta. Tämän jälkeen peli ymmärrettävästi hiukan lässähti ja meni pelailuksi, mutta silti kokonaisuus oli loppuun asti erittäin vahvasti plussan puolella.

Mainitsemisen arvoinen suoritus oli vahvassa syysiskussa olevan Eemil Laineen puhdastakin puhtaampi hattutemppu ottelun ensimmäisessä erässä. Vähän yli kuusitoista minuuttia hokia ja Laineella ottelun ensimmäiset kolme maalia henkilökohtaisessa sarakkeessa. Stormin vaihtoaition kokeneempi osasto ehti toki välittömästi huutelemaan, että ”ei ollut kaikkien aikojen nopein” ja ”onhan niitä nopeemminkin joskus tehty”, mutta vaikka olisikin, niin silti hieno suoritus ja varmastikin vähintään top-5 osastoa, mitä tulee nopeimpaan hattutemppuun Stormin seurahistoriassa.

Stormin tehomiehet ottelussa: Laine (4+1), Joni Koskinen (1+2), Jere Saren (1+2), Riku Viljanen (1+2), Mikko Eskola (0+3), Anton Lehtimäki (1+1), Jesse Lepola (0+2), Joni Vienonen (1+0) ja Topi Palviainen (1+0). Vienosen maali oli miehen uran ensimmäinen Storm -paidassa.Pelit Stormilla jatkuu viikon päästä perjantaina Porvoossa.

30.10.20 HAKI TIIMI – STORM 6-9

Pisteet Nummelasta kotiin ja onneksi kukaan Stormista ei ilmeisesti loukkaantunut ainakaan pahemmin, ellei nyt yhtä mahdollista lievää aivotärähdystä lasketa. Toivottavasti tämä oli ensimmäinen ja samalla viimeinen ottelu, mitä näiden joukkueiden välillä tullaan pelaamaan. Kun yhdistetään epätasaväkiset joukkueet, pistetään sekaan muutama kohno, jolla ei ole pienintäkään aikomusta, eikä kykyä pelata jääkiekkoa ja laitetaan tuomareiksi sarjatasoon nähden kyvyttömät viheltäjät, niin hommasta tulee aidosti vaarallista.

Stormille puhallettiin ottelussa 116 minuuttia jäähyjä vastustajan 10 minuuttia vastaan ja tämä on kaikkea muuta kuin realistinen tasapaino kenttätapahtumiin nähden. Tilastoista voi käydä katsomassa kelle Stormilta jäähyjä jaettiin, niin siellä ei välttämättä komeile ne ihan tutuimmat nimet. Ottelusta on turha runoilla enempään. Normaalilla, tai edes välttävällä tuomarilinjalla, Stormilla olisi varmaan ollut 12-13 kaappia ja vastustajalla pari vähemmän. Ja vastustajan maalivahti oli hyvä. Stormin pelaajat pelasivat ihan kelpo ottelun, mitä nyt tuollaisen sirkuksen keskellä voi pelata. Reilun viikon päästä jatketaan toivon mukaan normaaleimmissa merkeissä.