Kategoria: III-Divisioona 2021-2022

20.3.22 STORM – JÄÄ-TIIKERIT 17-4

Pahasti loukkaantumisten ja tautien runtelema Storm sai vieraakseen vielä pahemmin siipeensä saaneen Mäntsälän Jää-Tiikerit, joka saapui Hyvinkäälle kokonaisella kuudella kenttäpelaajalla. Pelistä on turha hehkuttaa enempää, lukemat kertovat oleellisen ja Jää-Tiikerit tekivät reilulla ketjulla pelaajia rehdisti sen minkä pystyivät.

Voitolla Storm varmisti pelien jatkumisen ja pudotuspelipaikan, ja niissä ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee lohkon puhtaan pelin joukkue HJK Klubi. Jatko-ohjelma pelien osalta selviää heti arkiviikon alussa.

Positiivista tässä ottelussa oli se, että useammalle pelaajalle tuli reilusti onnistumisia. Junnu Heikkinen oli kovimmassa iskussa tehoilla 5+2, eikä hassumpi myöskään ollut B-ikäisen Aleksi Karttusen esitys tehoilla 2+4. Stormin muut tehomiehet olivat Joni Koskinen (2+4), Mikko Eskola (0+6), Jere Talja (0+4), Aleksi Blomberg (3+0), Severi Velin (2+1), Riku Viljanen (1+2), Tommi Kirjavainen (1+2) sekä Markus Haviala (1+0).

18.3.22 STORM – HAWKS 4-9

Ei auta selittelyt, Hawks oli tällä kertaa parempi Hyvinkään myöhäisillan radanvarsitien derby nro 2:ssa.

Kotijoukkue nukkui ennenkaikkea ottelun alussa ja lopussa, jolloin olisi pitänyt kaivaa askista yksi vaihde lisää ja kiriä maalin takaa ohi. Ottelun keskivaiheilla Storm oli ns. kuskin paikalla, mutta se ei tällä kertaa riittänyt Hawks -koneen jauhaessa tasaisen tappavasti läpi ottelun. Ottelun hahmo vierailijoilla oli Jani Lindegrön, joka painoi ratkaisevat neljä kaappia Stormin verkkoon kolmannessa erässä.

Turha ottelua on enempää selitellä ja jossitella, tuskin kovinkaan moni Stormista on tyytyväinen illan omaan suoritukseensa. Tehomiehet: Joni Koskinen (2+1), Jesse Lepola (1+2), Junnu Heikkinen (0+2) ja Markus Haviala (1+0)

Stormin pelit jatkuu heti sunnuntaina klo 17:50 alkaen Hyvinkäällä Mäntsälän Jää-Tiikereitä vastaan eikä panoksena ottelussa ole mitään muuta kuin lohkon pudotuspelipaikka.

16.3.22 HJK – STORM 10-7

Ei karttunut Stormin pistetili Helsingin Kaarelan lepakkovuorolla isäntäjoukkue HJK:n rankaistessa tylyllä prosentilla hyvinkääläisten kurittomasta oman pään pelistä ja jäähyilystä.

Pelin puoleenväliin pelattiin oikein hyvää lätkää hyvällä flow’lla ja jäänajotauolle mentiin 3-6 johtoasemassa, mutta sen jälkeen tapahtui jotain erikoista ja johtoasema suli maali kerrallaan muuttuen kolmannessa erässä tappioksi. Ansaittu voitto viimeisen maalin tyhjiin tehneelle HJK:lle, jolla kone toimi omassa tahdissa täydet 60 minuuttia, toisin kuin Stormilla.

Tosiasia on se, että Stormilla on tällä hetkellä aika paljon loukkaantumishuolia ja ns. vakiokokoonpanoa on jouduttu useammassa pelissä täydentämään ns. aktiivisen rosterin ulkopuolelta. Mikään selitys se ei kuitenkaan ole, sillä tänäänkin saatiin kuvan legendaariset Storm -hahmot eli Tommi Kirjavainen sekä Christer ”Fagu” Fagerström muutaman nuoremman kaartin kaverin kanssa mukaan talkoisiin ja sitä kautta täydet kolme kenttää kasaan. Suuremmat ongelmat tällä hetkellä ovat haasteet johtoasemassa pelaamisessa sekä tarpeettoman suuret jäähymäärät otteluiden kenttätapahtumiin nähden. Kolmosdivarin jatkosarjan peleistä ainakin neljässä, jotka olisi joukkueen olemassa olevan potentiaalin perusteella PITÄNYT voittaa, on Storm pilannut oman pelinsä liian suureen jäähymäärään tai väärällä hetkellä otettuihin kurittomiin jäähyihin. Ottelussa Kaapo Salin pelasi debyyttiottelunsa Stormin divarijoukkueen paidassa.

Pelit Stormilla jatkuu poikkeuksellisesti tulevana perjantaina Hyvinkäällä klo 21:10, kun vieraaksi saapuu Järvenpäästä Hawks.