Kategoria: Team 2010-2011

22.1.2011 Swengikiekko – Storm Team 1-4

Storm Team pelasi Swengikiekkoa vastaan kokonaisuudessaan kauden eheimmän ottelunsa, eikä heikkoja lenkkejä rosterista löytynyt. Hyökkäyspäässä tiimi pelasi kauden parasta peliään ja viimeisenä lukkona puolustuspäässä toimi maalissa erinomaisen ottelun pelannut divarijoukkueen lainavahti V-P. Ovaska. Ottelusta toinen merkintä Storm Teamille loppusarjan sarjataulukon voittosarakkeeseen ja se tietää myös sitä, että sarjan jumbosija alkaa olla vältetty.

Tästä on hyvä jatkaa.

6.1.2011 Storm Team – Ravens 1-11

Loppiaistorstaina 6.1 koettiin Mäntsälän Tokmanni Areenalla todellista paikallispelihuumaa MHL:n C-sarjan ottelussa Hyvinkää Storm Teamin ja Hyvinkään Ravensin iskiessä yhteen. Ottelun paria ensimmäistä vaihtoa lukuunottamatta mistään ”paikallistaistelusta” on turha puhua. Ravens takoi taululle kymmenen maalia enemmän kuin Storm Team ja jälkiviisautena voidaankin sanoa, että Team ei pystynyt Ravensille tarjoamaan edes minkäänlaista kunnollista haastetta. Continue reading ”6.1.2011 Storm Team – Ravens 1-11”

29.12.2010 KaVo – Storm Team 14-0

Storm Team kävi keskiviikkona sulattelemassa kinkkuja Kaukasten Voiman vieraana Hyrylässä. Ottelussa hyvinkääläiset pääsivät melkoiseen tivoliin Voiman takoessa kovalla useamman vuoden alasarjarutiinilla maaleja teamin häkkiin.

Vaikka teamilla oli pelissä myös omat paikkansa, niin loppulukemat 14-0 eivät jätä mitään sijaa selittelyille kumpi joukkueista Hyrylän myöhäisillassa oli ns. ajajan paikalla. Lukemat kertovat joukkueiden tasoerosta karua kieltään, mutta silti on sanottava että varmasti opettavainen vieraspeliretki alle vuoden ikäiselle Storm Teamille. Oppirahat kun on yleensä parempi maksaa heti kuin myöhemmin.