Kategoria: Otteluraportit: IV -Divisioona

11.12.2021 STORM – EVU 5-3

Storm päätti syyskautensa 21-22 varman suorituksen päätteeksi voittoon lukemin 5-3. Vaikka ottelu sujui alusta alkaen ns. Stormin komennossa, niin tähän otteluun saakka tappiottomasti lohkossa esiintynyt EVU antoi kapealla 12 miehen rosterilla kuitenkin sitkeän vastuksen aivan viime minuuteille saakka pelaamalla tiivistä joukkuepeliä ja etenkin ylivoimalla sai hyvin pyöritettävä sitä kuuluisaa omaa peliä.

Vaikka ottelusta ja päättyneestä alkulohkosta jäi kaikin puolin hyvä maku, niin totuuden nimessä on sanottava, että kyllä tulee nyt joulutauko hyvään saumaan. Sairaslistalla on ollut viimeisen kuukauden aikana ja on tälläkin hetkellä reilusti porukkaa sekä divari- että U22 -joukkueesta ja sitä taustaa vasten muutaman viikon haavojen nuolemistauko osuu juuri oikeaan hetkeen.

Ottelun tehomiehet: Joni Koskinen (2+1), Markus Haviala (0+2), Severi Velin (1+0), Riku Viljanen (1+0) ja Mikko Eskola (1+0). Maalissa Aleksi Kortesaari pelasi erinomaisen ottelun torjumalla 49 laukausta.Pelit Stormilla jatkuu tammikuussa 2022, sarjan jatko-ohjelma selvinnee lähiviikkoina.

5.12.21 STORM – GRIFK 2 6-11

Tänään ei oikein lähtenyt ja parempi voitti. Storm oli ensimmäisessä erässä valmis pelaamaan ja pelasikin varsin hyvän erän, mutta sen jälkeen tapahtui jotain kummallista ja Grani meni jo reilun 25 minuutin kohdalla 6-3 johtoon.

Storm pääsi vielä hyvin peliin mukaan, mutta kolmannessa Grani kaivoi vielä yhden vaihteen lootasta lisää ja toiseen kiriin ei isännillä enää paukut riittäneet. Tällä kertaa näin ja jonain toisena iltana olisi peli ollut voitettavissakin. Ehkä selittelyä, mutta kyllä pitkä flunssa-aalto, viime aikojen rikkonainen treenaaminen ja sekalaiset koostumukset näkyivät otteissa, mutta sellaista se hoki välillä on.

Stormin tehomiehet Joni Koskinen (2+0), Otto Harainen (1+1), Mika Kalteva (1+1), Eemil Laine (0+2), Joni Vienonen (1+0) ja Riku Viljanen (1+0)

Viikon päästä lauantaina jatketaan kotipelillä EVU:a vastaan.

20.11.21 TIIKERIT – STORM 8-8

Pahasti vajaamiehinen Storm kävi lauantai-illan ratoksi hakemassa tasurilla vieraspisteen Salmisaaren pakastearkusta Kiekko-Tiikerien toimiessa isäntänä. Ottelu olisi ollut täysin voitettavissa, mutta kokoonpanon kannalta varsin haastavaan lähtötilanteeseen sekä kenttätapahtumiin nähden lopputulos lienee täysin oikeudenmukainen.

Storm lähti otteluun 12 miehen varsin puolikuntoisella rosterilla, joka piti sisällään myös kauden ensimmäistä otteluaan pelanneet Tommi Kirjavaisen ja Tuomas Tommisen. Isäntäjoukkue taas lähti otteluun 17 kenttäpelaajaalla ja painelikin ensimmäisessä erässä vakuuttavaan 4-1 johtoon. Toisessa erässä Storm sai rivejään ojennukseen ja tasoittikin ottelun useampaan otteeseen isäntäjoukkueen iskettyä aina tasaisin välein johtomaalin. Ottelun parasta antia ehdottomasti oli Stormin 8-8 tasoitusmaali, jonka väsynyt joukkue onnistui punnertamaan vielä ottelun viimeisillä minuuteilla ilman maalivahtia. Maalin viimeisteli muutenkin vahvasti isoja minuutteja puolustuspäässä puurtanut Mikko Paavola.Stormin el kapitan Joni Koskinen (kuvassa) jatkoi vahvaa alkukauttaan kuittaamalla vaatimattomasti tehot 2+3. Ketjukaveri Mikko Eskola säesti vahvasti saldoilla 2+2. Muut illan tehomiehet Stormilta olivat Markus Haviala (1+1), Jari Saruaho (0+2), Joonas Tomminen (0+2), Topi Palviainen (1+0), Riku Viljanen (1+0) sekä aiemmin mainittu Paavola (1+0).

Pelit Stormilla jatkuvat viikon päästä kotilootassa, kun vieraaksi Prime Time -otteluun saapuu lohkossa pykälää edellä majaileva EVU Vantaalta.