Kategoria: Harjoitusottelut

8.4.2022 ESO ORIGINALS – STORM JUNIORS 15-6

Perjantai-iltana pelattiin Stormissa neljätoista kautta pelanneen Mikko ”eSo” Eskolan jäähyväisottelu.

Joukkueet koostuivat seuran nykyisistä ja entisistä pelaajista sekä Eskolan pitkäaikaisista pelikavereista. Ottelu oli odotusten vastaisesti varsin nopeatempoinen, ja tarjosi yllättävänkin runsaslukuiselle yleisölle muutamia näyttäviä suorituksia. Mainitsemisen arvoisia ovat muun muassa maalissa torjuneen Veli-Petteri Ovaskan ensimmäisen erän telkkaritorjunnat, Jarkko Peltolan maalin johtaneet kikkailut sekä Ville Närvän ilmaveivi. Erityisesti nestorit Ahokas ja Saarinen olivat myös oivalla pelipäällä, ja koko Eskolan joukkue osoitti että vielä löytyy jalkaa ja käsiä, vaikka monilla on ollut pidempikin tauko jääkiekosta.

Hyvätuulisen ottelun lopputulos ei kerro koko totuutta, sillä Storm Junioreilla oli myös lukemattomia herkullisia maalintekopaikkoja ja kiekot kolahtelivat tolpissa useammankin kerran. Kaikille paikallaolijoille oli kuitenkin selvää, että ottelun pääasiallinen tarkoitus oli pitää hauskaa – ja siinä silminnähden onnistuttiin.

ESO ORIGINALS: Veli-Petteri Ovaska (MV), Mikko Lehtinen (MV), Mikko Ahokas 3+1, Tuomas Vitikainen 0+1, Tuomas Muotka 1+1, Joni Koskinen 0+5, Sami Räsänen 0+5, Mika Kalteva, Jussi Viuhko 0+1, Tony Saarinen 3+2, Jussi Saarto 0+3, Ville Närvä 1+2, Kimi Räsänen 1+0, Santtu Järvinen 0+1, Timo Lindholm, Jussi Laakkonen 1+0, Ilkka Korplela, Lasse Katajamäki, Jarkko Peltola 1+0 ja Mikko Eskola 4+3.

STORM JUNIORS: Markku Kuusiniemi (MV), Jesse Lepola, Joonas Tomminen 1+1, Topi Palviainen 1+0, Anton Lehtimäki 0+1, Mikael Mikkola 0+1, Aleksi Karttunen 1+2, Jonne Partanen, Matias Mäenpää 2+1, Jani Löfberg, Severi Velin 1+0, Joonas Uuksulainen 0+1, Mikko Paavola 0+2 ja Tuomas Tomminen.

STORM – KARHU-KISSAT 3-13

Karhu-Kissat oli harjoitusottelussa odotetun kova pyöritellen taululle lukemat 3-13 eikä voittajasta näin ollen jäänyt epäselvyyttä. Lukemat ovat ehkä vähän turhan rumat kenttätapahtumiin nähden, sillä kyllä Stormillakin ottelussa hetkensä oli ja joukkue kykeni luomaan pitkin ottelua vaarallisia paikkoja ja painetta K-Kissojen kenttäpäätyyn.

Vierailijat kuitenkin käyttivät kovalla prosentilla maalipaikkansa ja sitä kautta lukemat repesivät turhan rumiksi. Vierailijoilla myös se kuuluisa ”oma paketti” pysyi kasassa täydet 60 min, kun Storm oli ehkä sellaisessa 40 min kunnossa. Osittain repsahtanutta eroa tulostaululla voidaan selittää (ei selitellä) myös sillä, että tätä ennen K-Kissat oli vetäneet jo treenipeleinä tuplapelit Näätien erittäin kovaa nippua vastaan, kun Stormille tämä oli kauden ensimmäinen ottelu. Stormilla rosterissa oli mukana myös kolme ensikertalaista, joilla ei aiempaa kokemusta tämän tason peleistä ollut. Nämä ovat niitä pieniä eroja joista muodostuu se iso ero, joka näkyy tulostaululla. Kiitokset K-Kissoille taas rehdistä pelistä ja hyvästä sparrauksesta tulevaa kautta silmälläpitäen!

PRESEASON 2018-2019

Hyvinkää Stormin edustusjoukkue pelasi harjoituskaudellaan kolme harjoitusottelua, joista saldona 2 voittoa ja yksi tappio. Voitot Storm napsi Sipoon Wolf Teamista ja tappion joukkue kärsi kolmosen ylempää sarjaa pelaaville Karhu-Kissoille. Jälkeenpäin katsottuna harjoituskauden saldoa voidaan pitää varsin kelvollisena, sillä ns. ykkösporukalla joukkue ei pelannut yhtään ottelua vaan pääpaino oli tuoreempien pelaajien ja kentällisten sisäänajossa. Alapuolella lyhyet kuvaukset raportit pelatuista harjoitusotteluista: Continue reading ”PRESEASON 2018-2019”