Kategoria: Historia

8.4.2022 ESO ORIGINALS – STORM JUNIORS 15-6

Perjantai-iltana pelattiin Stormissa neljätoista kautta pelanneen Mikko ”eSo” Eskolan jäähyväisottelu.

Joukkueet koostuivat seuran nykyisistä ja entisistä pelaajista sekä Eskolan pitkäaikaisista pelikavereista. Ottelu oli odotusten vastaisesti varsin nopeatempoinen, ja tarjosi yllättävänkin runsaslukuiselle yleisölle muutamia näyttäviä suorituksia. Mainitsemisen arvoisia ovat muun muassa maalissa torjuneen Veli-Petteri Ovaskan ensimmäisen erän telkkaritorjunnat, Jarkko Peltolan maalin johtaneet kikkailut sekä Ville Närvän ilmaveivi. Erityisesti nestorit Ahokas ja Saarinen olivat myös oivalla pelipäällä, ja koko Eskolan joukkue osoitti että vielä löytyy jalkaa ja käsiä, vaikka monilla on ollut pidempikin tauko jääkiekosta.

Hyvätuulisen ottelun lopputulos ei kerro koko totuutta, sillä Storm Junioreilla oli myös lukemattomia herkullisia maalintekopaikkoja ja kiekot kolahtelivat tolpissa useammankin kerran. Kaikille paikallaolijoille oli kuitenkin selvää, että ottelun pääasiallinen tarkoitus oli pitää hauskaa – ja siinä silminnähden onnistuttiin.

ESO ORIGINALS: Veli-Petteri Ovaska (MV), Mikko Lehtinen (MV), Mikko Ahokas 3+1, Tuomas Vitikainen 0+1, Tuomas Muotka 1+1, Joni Koskinen 0+5, Sami Räsänen 0+5, Mika Kalteva, Jussi Viuhko 0+1, Tony Saarinen 3+2, Jussi Saarto 0+3, Ville Närvä 1+2, Kimi Räsänen 1+0, Santtu Järvinen 0+1, Timo Lindholm, Jussi Laakkonen 1+0, Ilkka Korplela, Lasse Katajamäki, Jarkko Peltola 1+0 ja Mikko Eskola 4+3.

STORM JUNIORS: Markku Kuusiniemi (MV), Jesse Lepola, Joonas Tomminen 1+1, Topi Palviainen 1+0, Anton Lehtimäki 0+1, Mikael Mikkola 0+1, Aleksi Karttunen 1+2, Jonne Partanen, Matias Mäenpää 2+1, Jani Löfberg, Severi Velin 1+0, Joonas Uuksulainen 0+1, Mikko Paavola 0+2 ja Tuomas Tomminen.

WE’RE BACK!

Takaisin askissa ja hyvä niin.

Toivottavasti tämä oli viimeinen liikuntapaikkojen sulku tähän kulkutautiin, sillä lapsikin ymmärtää, että on olemassa monia muitakin terveydelle vaarallisia ja haitallisia asioita kuin korona, ja niistä monia urheilu, liikunta ja sosiaalinen yhdessäolo ehkäisee ja vastaavasti näiden puute aiheuttaa.

Hyvää alkanutta vuotta 2022!

Kuten varmaan suurin osa jo tietääkin, niin sisäjoukkuelajeja ei taas hetkeen harrasteta ja nyt vaan kaikki varpaat ja sormet ristiin, että helmikuussa taas rokataan kaukalossa normaalisti. Jokatapauksessa, kävi kevään pelien suhteen miten hyvänsä, niin Hyvinkää Stormin toiminta jatkuu normaalisti ja täysipainoisena heti kun viranomaisilta tulee sitä kuuluisaa vihreää valoa.

Nyt kun ei kovin monella varmastikaan ole ainakaan harrastusten suhteen kiire mihinkään, niin Hyvinkää Storm seurana tarjoaa vahvan lukusuosituksen Laura Salmisen kirjoittamaan Storm Ringeten vieraskynäkirjoitukseen Suomen Ringetteliiton sivuilla. Tämän tekstin takana Hyvinkää Storm seurana seisoo 100% ja se kannattaa kaikista luupäisimpien lajiurpojen lukea: https://www.ringette.fi/fi/Vieraskyn%C3%A4.html