6.1.2011 Storm Team – Ravens 1-11

Loppiaistorstaina 6.1 koettiin Mäntsälän Tokmanni Areenalla todellista paikallispelihuumaa MHL:n C-sarjan ottelussa Hyvinkää Storm Teamin ja Hyvinkään Ravensin iskiessä yhteen. Ottelun paria ensimmäistä vaihtoa lukuunottamatta mistään ”paikallistaistelusta” on turha puhua. Ravens takoi taululle kymmenen maalia enemmän kuin Storm Team ja jälkiviisautena voidaankin sanoa, että Team ei pystynyt Ravensille tarjoamaan edes minkäänlaista kunnollista haastetta.Storm Team sai otteluun loistavan alun onnistuen maalinteossa heti ensimmäisessä vaihdossaan ykkösketjun Ventola – Öblom – Lepistö laittaessa kiekon verkkoon. Tähän positiiviset asiat Storm Teamin pelissä sitten loppuivatkin. Heti seuraavassa vaihdossa jäähy, sen perään kolme muuta jäähyä ja tämän jälkeen käytännössä erän puoliväliin asti alivoimalla. Todennäköisesti Ravens olisi ottelun myös voittanut vaikka tätä alun jäähysumaa ei olisi tullutkaan, mutta silti ns. ylipelaamisesta johtuneet jäähyt aiheuttivat malliesimerkin siitä kuinka luovutetaan hankittu aloite vastustajalle, sekoitetaan oma peli ja päästetään vastustaja karkuun. Lukemat taululla 1-5 ensimmäisen erän puolivälissä ja peli käytännössä selvä.

Tämän jälkeen Ravens naputteli loppupelin aikana vielä kuusi maalia ja tätä myöten lopputulos 1-11 oli selvä. Tässä vaiheessa todettakoon, että Ravens oli käytännössä kaikessa edellä Teamia: Luistelu- ja kaksinkamppailuvoimassa, yhteispelissä ja viimeistelytaidossa näkyi varsin hyvin se, että joukkue on ollut kasassa jo useamman vuoden. Asia mistä jälkikäteen on mainittava, että ottelun tuomarilinjan voidaan sanoa olleen varsin ailahteleva. Teamin saamat jäähyt (10 kpl) tulivat kyllä täysin aiheesta, eikä niissä sinällään ole mitään selitettävää, mutta muutamia vastaavanlaisia rikkeitä jäi selvästi vastustajalta viheltämättä. Asiasta on sinällään turha enempää marista, sillä muutama jäähy vastustajalle enemmän ei olisi peliä mihinkään suuntaan ratkaissut ja Teamin puoli peliä alivoimalla on silti liikaa.

Storm Teamin sarjapelit Mäntsälässä jatkuvat 22.1.2011 ottelulla Swengikiekkoa vastaan.

One comment

 1. Juurikin oikeat sanat pelin kuvasta…
  Turha marista jäähyistä/tuomarilinjasta,
  kyllä ne oli ansaittuja ja niitä on aivan liikaa.
  Ei voida ikinä edes yrittää pelata omaa peliä jos jätkät on kokoajan jäähyllä, ei ehkä ois ollu noin rumat lukemat.
  Toivon todella, että saatais noi jäähyt pois ja alettais pelata..
  Voi pelata kovaa, mutta ei jäähyjen arvoisesti.

Comments are closed.