5.11.2011 Lätkä East – Storm Team 6-3

Storm Team lähti lauantai -aamun kamppailuun hyvällä jalalla liikenteeseen tehden ensimmäisessä erässä kolme maalia. Teamille kyseinen erä oli yksi parhaimmista tällä kaudella temmon pysyessä hyvänä läpi koko 20 minuutin erän. Tätä Teamin alkurynnistystä jäivät myös Lätkä Eastin viisikot monessa vaihdossa ihmettelemään.  Storm Teamin tehomiehinä toimivat duo Pasi Kalliokoski – Tomi Lepistö, joista molemmilla maestroilla oli pelihuumori kohdillaan aamun kamppailussa. Kalliokoski tehtaili tyylipuhtaan hattutempun, Lepistön säestäessä 0+2 tehoillaan. Myös ketjun sentteri Antti Rantanen pelasi energisen ottelun saalistaen yhteen Kalliokosken kihaukseen syöttöpinnan.

Jos ensimmäinen oli Teamin täydellistä hallintaa, niin toisesta erästä ei voi samaa enää sanoa. Muutama kyseenalainen vihellys tappoi  Teamin pelihuumorin kokonaan ja näistä myös Lätkä East rokotti ylivoimillaan. Toinen merkittävä syy Teamin viimeisen erän romahdukseen oli lähestulkoon kaikkien kentällä olleiden pelaajien koneiden piiputtaminen toisen erän viimeisellä puoliskolla. Yksinkertaisesti kunto ei riittänyt pitämään yllä ensimmäisen erän kaltaista vyörytystä täyttä 40 minuuttia.