STORM TEAM – 22.3.2014 LÄNGELMÄEN TURNAUS

Storm Team matkusti taas keväiselle turnausreissulle Länkipohjan maisemiin. Tuomisina ei tälläkään kertaa ollut mainetta ja kunniaa, vaan lähinnä joukko väsyneitä ukkoja, kahvion kylmät makkarat ja kertomuksia järkyttävän huonoista tuomareista. Liikkeellä oltiin Stormille harvinaisen pienellä kokoonpanolla: 1 maalivahti ja 11 kenttäpelaajaa. Alkuviikosta lähtijöitä oli vielä alun kolmatta kymmentä, mutta kevätflunssa ja muut pakottavat esteet olivat harventaneet osallistujia.

 

 

Storm Team – Rentaxe : 5 – 11

Melkeinpä toisintona viime kauden turnauksesta, Storm kohtasi alkusarjan ensimmäisessä ottelussa jälleen tamperelaisen Rentaxen. Ottelusta ei jälkipolville jäänyt juurikaan kerrottavaa. Turnauksen ensimmäinen peli ja suurin osa porukasta oli jättänyt jalkansa bussin penkille. Pahimmassa pyörityksessä olivat jo kymmenen vuotta sitten ensimmäisen kerran Längelmäellä pelannut pakkipari Järvinen – Korpela. Omissa kopisi noin 8 kertaa ja ukkoa sekä kiekkoa meni ohi niin että suhina kävi.

Tuomarit ottivat pelissä roolia puhaltelemalla kuin rattijuopot alkometriin keskellä liikenneratsiaa. Täysin käsittämättömiä ja yksipuolisia tuomioita mistä ei se kuuluisa Erkkikään aina ottanut selvää. Poskettomimmat suoritukset nähtiin kun Tero Mustonen ajettiin selästä laitaan tuomarin seistessä vieressä katselemassa omiin varpaisiinsa. Vastapainoksi vastustajan pelaaja törmäsi maalinedustalla seisovaan Korpelaan ja tästähän luonnollisesti arvottiin jäähy (=rangaistuslaukaus), koska kaveri sattui itse kaatumaan. Maalissa pelannut Kai Karpinmaa saikin torjuttavakseen kaikkiaan kymmenen rankkaria ja ainoastaan yksi pääsi livahtamaan selän taakse.

Luokaton peli Stormilta, vielä luokattomammat tuomarit.

Tehoille pelissä pääsivät: Jyri Savola (2+1), Tero Mustonen ja Jarkko Peltola (0+2) sekä Tomi Lepistö, Timo Laakkonen ja Ville Manninen (1+0).

 

 

Storm Team – Turtola Tigers: 3 – 9

Toisessa ottelussa vastaan asettui jo kerran aiemminkin kohdattu Turtola Tigers. Tälläkin kertaa tuli tukkaan, mutta pelaaminen oli edes hieman järkevämpää kuin ensimmäisessä pelissä. Jäähyjäkin (eli niitä rankkareita) tuli, mutta kummallisesti vastustajalla oli kumossa aina ne samat pari jätkää. Lieneekö ollut luistimet vähän huonossa terässä. Alkuun Storm saikin järkytettyä vastustajaa kirimällä ensin pelin tasoihin ja sen jälkeen vielä ohikin 2-1 johtoon. Johto kesti aina 15. minuutille asti kunnes padot murtuivat ja Tigers meni menojaan.  Vaihtopenkillä heräsikin epäilys että kenties kentällä pyörineet veljekset, melkein Stig Wentzelin nimikaimat, olisivat myös syöneet banaanit kuorineen, kun vauhtia toisella tuntui piisaavan aina kun pystyssä sattui pysymään.

Erityismaininta täytyy antaa eräälle vastustajan pelurille erittäin ansiokkaasta nestetankkauksesta. Huoltopuolen manageriksi jo edellisessä pelissä tuomarien toimesta siirretty kaveri eksyi ensin epähuomiossa pukukoppiin mikä oli aivan toisessa päässä jäähallia ja joku aika sen jälkeen päätti nauttia keväisestä kelistä pötköttelemällä pihalla ns. vatupassi kädessä. Toivottavasti kotimatkalla oli tarjolla lämmintä mehua, ettei päässyt köhä yllättämään.

Tehoille pelissä pääsivät: Ville Manninen (2+0), Tomi Lepistö (1+0) sekä Kasperi Halonen ja Jyri Savola (0+1).

 

 

Storm Team – Nitro -Äijät: 5 – 4 rl.

Jumbofinaalissa vastaan asettui Nitro –Äijät, mikä olikin uusinta edelliskevään turnauksesta. Storm saikin otteluun salama-alun ja siirtyi reilussa kuudessa minuutissa jo 2-0 johtoon. Toinen perättäinen peli alkoi kuitenkin tuntua Stormin pelureiden kintereissä ja vauhti ei pelissä päätä huimannut. Nitro-Äijät saikin tasoitettua pelin 22 minuutin pelin jälkeen. Storm pääsi vielä ajurin paikalle tekemällä heti seuraavassa vaihdossa 3-2 johtomaalin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja Nitro-Äijät tulivat vielä kerran tasoihin ja loppusummerin soidessa edessä oli voittomaalilaukaus –kilpailu. Tällä kertaa Storm veti pidemmän korren onnistuen kahdesti, kun Nitro-Äijien onnistuessa kertaalleen.

Tehoille pelissä pääsivät: Tero Mustonen (2+1), Jyri Savola (1+1), Ville Manninen ja Ilkka Korpela (1+0) ja Jarkko Peltola (0+1).

 

Turnaukset on Storm teamin osalta nyt läpsytelty kasaan ja katseet suunnataankin jäljellä oleviin MHL-peleihin.