18.9.2016 STORM – KELA 4-8

Stormin onneksi sarja ei ole vielä alkanut. Harjoituspelien kotiavauksessa ei juuri mikään mennyt suunnitellusti ja KelA kirjaimellisesti käveli Stormin ylitse lukemin 4-8.

 

 

KelA:n vauhti ei tosiaan päätä huimannut, mutta juuri kuten ennakoitiin – keskialueen ja oman pään jätön jätön jätöt saivat Stormin tekemään virheitä karvauksessa. Myös kiekollisessa pelissä sattui pari mokaa ja avauserän jälkeen oli taululla lukemat 0-2. Stormillakin oli useita hyviä pyörityksiä, mutta joukkue haki liian nättiä maalia. Toisen erän kaatoi perisynti – jäähyt. Storm pelasi useamman kaksinkamppailun huolimattomasti ja istui viisi kaksiminuuttista. Pelirytmistä ei ollut tietoakaan ja vaikka Storm onnistui kahdesti maalinteossa, niin vastustaja iski kolmesti ja vielä päätöserän alkuun jälleen YV:llä 2-6 lukemat. Loppupeli oli pelailua. Missään vaiheessa tunteet eivät käyneet ylikuumana, vaan jäähyt olivat seurausta omaan päähän tulleista ylivoimahyökkäyksistä tai muuten vain huolimattomasta pelaamisesta. Yhteensä yhdeksän kakkosta – pelaisi muuten miten vain, niin vaikea on peliä jäähyltä voittaa.

 

 

Storm näytti, että taitoa riittää pitää kiekkoa, hyökätä, luoda maalipaikkoja jne, mutta sunnuntaina katsotaan kenraaliharjoituksessa KHT:tä vastaan, että löytyisikö se tarvittava kurinalaisuus kentälle.

 

Pisteet: Eskola 2+0, Koskinen 1+1, Pikkupirtti 0+2, Saarto 0+1, Kalteva 0+1, J. Tomminen 1+0, Kivenne 0+1