18.9.2016 STORM – KHT 2-2

Stormin peli-ilme oli kenraaliharjoituksessa KHT:tä vastaan eri luokkaa kuin päivää aiemmin. Tälle sarjatasolle harvinaisesti päädyttiin pieninumeroisiin 2-2 lukemiin.

 

 

KHT:lla oli pari hyökkääjää, jotka pystyivät tuomaan kiekkoa vahvasti Stormin alueelle ja luomaan tilanteita. Stormin asenne puolustaa ja pelata tilanteet rohkeasti, mutta kurinalaisesti oli kuitenkin kohdallaan. Kiekollisessa pelissä oli myös tarvittavaa malttia ja uskallusta, joten hyvin rakennettuja maalipaikkoja syntyi KHT:n päähänkin riittävästi. Storm johti avauserän jälkeen 2-0 Mikko Järvenojan ja Jussi Saarron maaleilla. Toisessa erässä nosti päätään Stormin heikko kohta  – rikkeet. Viisi kakkosta oli liikaa yhteen erään. Vaikka alivoima taisteli mallikkaasti ja Tony Ã…kerberg teki lukuisia paraatipelastuksia, tuli KHT tasoihin.

 

Päätöserässä Stormilla oli vahva vaihe erän puolivälin paikkeilla ja johtomaali roikkui ilmassa. Hyvä ote kariutui siinäkin tilanteessa jäähyihin ja loppuerä puolustettiin omassa päässä.

 

Viisikoilta viimeinen harjoituspeli oli parasta, mitä nämä kolme ottelua ovat tarjonneet ja sarjaan voi lähteä luottavaisin mielin. Ã…kerberg torjui 52 laukausta ja oli itse varmuus. Toiseenkin päähän luotiin isosta jäähymäärästä huolimatta hyvin paikkoja 39 laukausta kohti maalia. Ensimmäisessä treenimatsissa tuli 10 kakkosta, toisessa yhdeksän sekä yksi aiheutettu rankkari, tässä viimeisessä 11 kakkosta. Tämä ei ole sattumaa ja siitä varmasti Storm lähtee pelaamaan 24.9. kotiavausta EKS:ää vastaan, että huolimattomia rikkeitä otetaan vähemmän.

 

Pistemiehet: Järvenoja 1+0, Saarto 1+0, Muotka 0+1, Koskinen 0+1, Eskola 0+1