9.9 – 10.9.2017 KARHU-KISSAT – STORM 12-8 ja STORM – KARHU-KISSAT 7-7

Edellisviikonloppuna Storm pelasi tuplatreenipelit Karhu-Kissoja vastaan. Alapuolella lyhyet katsaukset molempiin otteluihin:

 

 

LA 9.9.2017 KARHU-KISSAT – STORM 12-8

Sellainen näytösottelu Malmilla lauantai-illan ratoksi. Jos Stormilla ei ole ”paketti ihan valmis vielä”, niin yhtä vähän se oli III-divisioonan ylemmän loppusarjan viime kaudella kuitanneilla Karhu-Kissoilla. Illan teema Malmin pienessä boksissa oli hyökkäys on paras hyökkäys ja veskarit hoitaa loput. Eli toisin sanoen, molemmat joukkueet esittivät hyökkäyspäässä varsin mallikkaita suorituksia ja maalivahdit poimivat ne mitä pystyivät. Ensimmäisen erän taitava Karhu-Kissat hyödynsi pienen kotikaukalonsa ja hoiti erän lukemin 4-0. Kahdessa viimeisessä erässä Storm sai homman juonesta kiinni niissä lukemat menivät tasan 8-8. Stormilla oli ottelussa hetkensä tulla jopa rinnalle ja mennä ohi, mutta kolmannen erän alkuun Karhu-Kissat naulasi taululle yv:lla lukemat 8-5 ja 9-5 ja tämän jälkeen homma oli aikalailla selvä vaikka molemmat vielä muutaman maalin tekivätkin. Stormin varakippari Joni Koskisella vaikuttaa olevan jyvä kohdallaan, tänään pöytäkirjaan vaatimattomat 5+1. Malmin ottelussa Stormilla oli hiukan miehistövajetta joukkueen painaessa ottelun läpi 12 kenttäpelaajalla.

 

SU 10.9.2017 STORM – KARHU-KISSAT 7-7

Myöskään sunnuntain välienselvittelystä Karhu-Kissojen kanssa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut ja varmastikin paikalle vaivautunut yleisö näki vuoden ajankohtaan nähden varsin hyvän ja viihdyttävän harjoitusottelun.

Jos lauantain ottelussa Malmin pieni kaukalo asetti alkuun omat haasteensa vierailija Stormille, niin sunnuntain ottelussa asetelma kääntyi päälaelleen ja isompi kotikaukalo oli selkeästi eduksi isäntäjoukkueelle. Stormin pelisuunnitelmana oli ottaa tila ja aika pois taitavalta vierailijalta ja siinä onnistuttiinkin sen verran mallikkaasti, että ottelun puolivälin jääajotauolla oli taululla lukemat 6-2. Tähän mennessä kolmosketjun laidassa viilettänyt Henri Nurmi (right #8) oli kuitannut itselleen hattutempun ketjukavereina toimineiden Tommi Kirjavaisen ja Joonas Tommisen säestäessa tehoilla 0+2.

Ehkä alku sujui Stormilta vähän liiankin hyvin, sillä jäänajon jälkeen hiipi se kuuluisa hyvä olon tunne puseroon ja joukkue passivoitui. Storm otti tukun turhia jäähyjä, teki typeriä merkkausvirheitä ja maali kerrallaan alkoi Karhu-Kissat kuroa eroa kiinni ja meni lopulta ohi. 6-2 johto oli sulanut n. 25 minuutissa 6-7 tappioasemaksi. Vaikka ottelun alun hyvää jaksoa seurasi synkkä jakso, niin positiivisena seikkana pitää mainita että Karhu-Kissojen johtomaalin jälkeen löytyi vielä kotijoukkueen rahkeista yksi vaihde tasoittaa ottelu ja tämän jälkeen hakea vielä johtomaalia, jota ei kuitenkaan lopulta syntynyt. Jälkeenpäin voidaan sanoa, että 6-2 johto jääkiekko-ottelussa pitäisi pystyä pitämään ja kolmessa treenipelissä homma on mennyt jo paljon eteenpäin, mutta vielä ei kypsyys ihan ottelun naulaamiseen riittänyt. Yksi merkki tästä kypsyyden puuttesta 8 x 2 minuutin rangaistusta, joka on Karhu-Kissojen tasoista vastustajaa vastaan yksiselitteisesti liikaa, oli jäähyjen syyt mitä tahansa.

 

 

Storm kiittää Karhu-Kissoja viikonlopun maalirikkaista tuplapeleistä ja toivottaa menestystä alkavaan sarjakauteen. Stormin sarjapelit alkavat TO 21.9 klo 21:30 Paloheinässä Tavastiaa vastaan ja ensimmäisen kerran joukkue on tulessa kotiluolassa SU 24.9 klo 18:30 kun vastaan luistelee TuusKi