14.10.2018 STORM – TAVASTIA 7-3

Storm nappasi sarjakauden neljännen voittonsa kellistämällä sunnuntai-illan kotiottelussa Tavastian. Storm sai otteluun todella mallikkaan alun voittamalla ensimmäisen erän 4-1 ja tässä vaiheessa näyttikin, että kotijoukkue menee menojaan.

Toiseen erään Tavastia sai kuitenkin rivejään kuntoon parin peräkkäisen Storm -jäähyn jäljiltä ja onnistuikin tekemään kotijoukkueen pelaamisesta kakkoserässä hankalaa. Kakkoserä päättyi 2-2 ja näin ollen lukemat taululla 6-2 lähdettäessä kolmanteen erään. Kolmannessa erässä Tavastia kavensi vielä 6-3, mutta lopullisen niitin Tavastian arkkuun iski kippari Joni Koskinen ajassa 51:41 ja lukemat taululla 7-3:n. Koskinen viimeisteli ottelussa tehot 2+1, illan muut tehomiehet Stormilta olivat Jerry Puttonen (2+1), Ville Närvä (1+1), Mikko Eskola (1+1), Mika Kalteva (0+2) ja Matias Repo (1+0). Stormin maalissa Tony Åkerberg torjui 47 laukausta.

Vaikka paremmasta joukkueesta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä, niin hatunnosto sitkeästi taistelleelle Tavastialle. Vierailija pisti isännät koville ja teki pelistä ihan kunnon ottelun vaikka alkuun näytti, että kotijoukkue menee menojaan.

Raportin loppuun vielä maininta, että Stormin nettisivut ovat kokeneet taas hiukan muutosta ja sivuilta löytyy myös verkkokauppa, josta löytyy kiinnostuneille Storm -henkistä asustetta ja tarviketta