30.9.2018 STORM – IHK 8-4

Storm aloitti kotipelinsä kolmosdivarissa rutiinivoitolla IHK:sta. Ensimmäisen erän kotijoukkue lähinnä ihmetteli mitä vastustaja tekee eikä missään vaiheessa saanut sitä kuuluisaa omaa peliä rullaamaan vaikka kerran maalinteossa onnistuikin. Erän lopussa nähtiin ikävännäköinen ja tulkinnanvarainen tilanne, jossa Stormin Joonas Tommiselta jäi peli kesken. Huonossa asennossa irti laidasta ollut Tomminen taklattiin / työnnettiin laitaan, tälli päähän, kahdesta kohtaa naama auki ja lanssi hallille. Vaikkakaan IHK:n pelaaja tuskin pyrki vahingoittamaan vastustajaa, niin joku herkempi tuomari olisi saattanut laittaa teosta suoraan pesulle, mutta tällä kertaa illan viheltäjät eivät tilanteessa nähneet rikettä. Niin tai näin, niin itse tilanne ilmeisesti herätti kotijoukkueen ja pian taululla oli lukemat 4-0. Tämän jälkeen peli oli käytännössä selvä ja IHK tippui Stormin kyydistä.

Vaikka loppulukemat 8-4 olivat kotijoukkueelle täysin selvät, niin mihinkään henkseleiden paukutteluun ei ole varaa. Alussa ei oltu hereillä ja aivan liian pitkiä pätkiä päästettiin vastustaja pyörittämään omassa päädyssä yleisen löysäilyn ja löysän viivapelaamisen seurauksena. Ainakin 2-3 maalia olisi ollut terävämmällä ilmeellä otettavissa pois. Samaten voidaan sanoa, että terävämmällä ilmeellä olisi ollut vähintään saman verran tehtävissä toisessa päässä. Jotta kuitenkin päätetään raportti positiiviseen pohjavireeseen, niin kyllä pelissä hyviäkin asioita näkyi ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Huomenna treenataan ja pelit jatkuu heti keskiviikkona vieraissa, kun Storm lähtee Malmille OKK Tankin vieraaksi. Peli Malmilla alkaa klo 20:45.