27.9.2018 HJK – STORM 5-6

Storm avasi sarjakautensa eilisiltana voitokkaasti HJK:n vieraana Helsingin Kaarelassa. Vaikka mitään merkittävää hätää Stormilla ei missään vaiheessa tasakentällisin ottelussa ollutkaan, niin varsin jännäksi meinasi peli loppua kohden mennä osin omien hölmöilyjen, osin varsin innovatiivisen tuomarilinjan ansiosta. Tuomarilinja linjattomuudessaan oli toki molemmille joukkueille sama, mutta kotijoukkue vaan hyödynsi omat yv-mahdollisuutensa murhaavan tehokkaasti latoen kaikki viisi maaliaan ylivoimalla.

Ykkösketjun tuore kapteeni Joni Koskinen ja entinen kapteeni Mikko Eskola nakuttelivat viisi pinnaa mieheen ketjun kolmantena lenkkinä toimineen Toni Pulkkisen säestäessä kolmella pinnalla ja ottelun voittomaalilla. Ottelun lopussa voiton takuumies oli spartalaisella rauhallisuudella vastustajan lähentely-yritykset nollannut maalivahti Tony Åkerberg.

Hyvä taisteluvoitto vieraspelistä kuitenkin takataskuun ja kaikesta huolimatta ottelussa oli paljon positiivisia asioita. Hiukan yliaggressiivisuutta ja turhaa höntyilyä omassa päässä pois sekä turhat jäähyt pois, niin homma rokkaa vuodenaikaan nähden todella komeasti. Näillä askelmerkeillä kohti sunnuntain kotiavausta.