2.11.2018 JÄÄ-TIIKERIT – STORM 10-5

Ei lähtenyt homma rullaamaan tänään Tokmanni Areenalla toivotulla tavalla ja lopputuloksena kauden rumin tappio. Lukemat sinällään antavat hiukan väärän kuvan kenttätapahtumista, sillä Storm oli aivan loppuminuuteille saakka mukana ottelussa, mutta oikean kuvan kyllä siitä kumpi joukkueista oli tänään parempi.

Storm pysyi omassa suunnitelmassaan reilut 30 minuuttia suojellen uhrautuvasti omaa aluettaan, mutta Tuomas Vitikaisen ajassa 32:27 yv:lla ampuman 3-2 johtomaalin jälkeen paketti levisi, sovitut asiat unohtuivat ja kapealla rosterilla alkoi energiaa kulua vääriin asioihin. Toisen erän viimeisen viiden minuutin aikana MäJäTi latoi Stormin verkkoon neljä maalia ja lukemiksi taululla 6-3 lähdettäessä kolmanteen erään.

Kolmanteen erään Storm vaihtoi maalivahtia Markku Kuusiniemen suorittaessa kuluvan kauden Storm -debyyttinsä tässä ei niin kiitollisessa tilanteessa ja tämä sekä muut tehdyt muutokset piristivät vielä hetkellisesti vierailijoita. Storm pääsi vielä muutamaan kertaan kirimään parin maalin päähän, mutta lopulta vain mehu jätkien koneesta loppui ja pakon edessä auenneen paketin myötä kotijoukkue pääsi latomaan loput ratkaisevat maalit. Lopullisen ja tylyimmän 10. maalinsa Jää-Tiikerit viimeistelivät läpiajosta ajassa 59:59.

Stormin tehomiehiä ottelussa olivat Jerry Puttonen (2+2), Riku Viljanen (1+2), Ville Närvä (1+1) ja Toni Pulkkinen (0+2). Stormin tiukka viikonloppu jatkuu huomenna klo 20 alkavalla vierasottelulla sarjaykkönen Jäähonkaa vastaan.