3.11.2018 JÄÄHONKA – STORM 11-1

Illan teemana tunti turpaan Matinkylässä, kun Jäähonka ei paljon jättänyt jossiteltavaa miksi tällä hetkellä porskuttaa sarjaykkösenä. Kapealla nipulla pelannut Storm pelasi hyvän ensimmäisen erän, kelvollisen toisen erän ja pahasti väsähtäneen kolmannen erän vastustajan laittaessa jalkaa liikkeelle ja laattaa pussiin.

Parin ensimmäisen erän lukemat olisivat hiukan onnekkaammalla viimeistelyllä ja ilman muutamaa huolimattomuudesta johtuvaa maalia olla hyvinkin tasaiset, mutta kolmannessa erässä jäällä käytännössä oli enää yksi joukkue. Stormin kirimahdollisuuksien kannalta ratkaiseva Jäähongan viides maali tuli harmillisesti toisen erän loppuun pelikellon näyttäessä 39:54 ja ajassa 40:42 heti kolmannen erän alkuun kotijoukkue iski lopullisen niitin lukemien muuttuessa 6-1:n. Tämä maali katkaisi sitkeästi 12 kenttäpelaajalla taistelleen Stormin selkärangan ja loppuerä pelattiin lähinnä vain sitä vastaan millaisin lukemin Jäähonka ottelun voittaa.

Ottelun lopputulos ei jätä mitään seliteltävää kumpi joukkueista oli parempi, mutta Stormin pelaajien puolustukseksi on sanottava se, että iso osa kokoonpanosta oli perjantaina pelaamassa 13 miehellä Jää-Tiikereitä vastaan ja tässä pelissä mentiin 12 pelaajalla 18 pelaajalla jauhanutta sarjaykköstä vastaan. Kaikki varmasti yrittivät parhaansa ja tekivät sen minkä pystyivät. Vaikka omiin meni 11 maalia, niin Tony Åkerbergin voidaan sanoa olleen ottelussa mies paikallaan torjuttuaan 60 laukausta.

Kahden viikon tauko peleistä tulee tässä välissä hyvään saumaan, sillä poissaolotilanne on tällä hetkellä lievästi sanottuna haasteellinen ja joukkueenjohdon ykkösprioriteetti onkin saada äijät pelikuntoon, harjoituksiin ja homma sitä myötä raiteilleen. Puoliksitapetuilla sekakokoonpanoilla ei nykykolmosdivarissa pärjätä.

Ei paniikkia ja tästä jatketaan, lukemat ovat parista viime pelistä rumemmat mitä mukana olleet pelaajat asenteensa puolesta olisivat ansainneet.