15.12.2018 EKS – STORM 11-8

Stormin syyskausi sai mollivoittoisen päätöksen Espoon Laaksolahdessa, kun kotijoukkue EKS piti pisteet kotonaan lauantai-illan hurlumhei -ottelussa lukemin 11-8.

Ottelun ensimmäinen erä meni EKS:lle, toinen erä selvästi Stormille ja samaten viimeisen erän alku, mutta tämän jälkeen tapahtui jotain omituista ja EKS naputteli viisi putkeen Stormin päähän, meni ohi tulostaululla ja hoiti voiton kotiin. Ottelussa oli montakin asiaa, joista voisi keksiä selityksiä tällaisille loppulukemille, mutta ne olisivat kuitenkin vain tekosyitä sillä voitto oli nytkin otettavissa ja ainoa fakta millä on merkitystä on se, että kotijoukkueella oli 60 minuutin kohdalla maalisarakkeessa enemmän maaleja kuin vierailija Stormilla.

Stormin ykköskenttä oli ottelussa vakuuttavassa vireessä pisteiden valossa, kun Joni Koskinen saalisti tehot 3+4, Toni Pulkkinen 0+5 ja Mikko Eskola 3+1. Tämän päälle paikkoja olisi ollut vielä lähes tuplata saldot vähän paremmalla tuurilla ja EKS:n heikommalla maalivahtipelillä.

Summa summarum. Joulutauko tulee nyt hyvään saumaan, sillä enemmän ja vähemmän alkaa olemaan ukot romuina niin henkisesti kuin fyysisesti raskaan ja intensiivisen elokuun alussa alkaneen rupeaman jälkeen. Muutama viikko otetaan rennommin ja tositoimiin palataan vuodenvaihteen jälkeen. Vuoden 2019 ensimmäinen peli on kotihallissa su 13.1, kun vieraaksi saapuu Kosken Pojat Helsingistä.