20.1.2019 STORM – WOLF TEAM 3-11

Tästä rimanalituksesta lienee turhaa sen enempää runoilla, sillä ottelun juoni oli hyvin pitkälti se, että kovassa vireessä porskuttava Sipoo niittasi paikoista maalit, Storm ei, sipoolaisten Vili Rättyän seistessä viimeisenä lukkona maalinsuulla.

 
Pahasti on Stormin pakka tällä hetkellä sekaisin, ei siitä pääse mihinkään. Kuvaavaa tämän hetken tilanteesta on se, että Storm voitti sipoolaiset kaksi kertaa harjoitusottelussa ja nyt maaliero repesi tällaiseksi. Ero alkukauteen on tällä hetkellä kuin yöllä ja päivällä. Siinä mielessä tilanteen voidaan joukkueen ja etenkin nuorempien pelaajien näkökulmasta sanoa olevan jopa kohtuuton, että toimintaan koko kaudeksi sitoutuneet pelaajat treeneissä paiskivat hommia tosissaan hyvällä ilmeellä, herja lentää ja sitten käteen jää tällaisia viimeisen parin-kolmen pelin kaltaisia lopputuloksia. Mutta se on hokia se.
 
Pelit jatkuu viikon päästä sunnuntaina Malmilla klo 20:15 ja vastassa IHK.