27.1.2019 IHK – STORM 5-4

Stormin tahmea talvikausi sai jatkoa vierasottelussa IHK:ta vastaan kotijoukkueen pitäessä pisteet itsellään lukemin 5-4.

 
Kenttätapahtumien perusteella ottelu oli tasainen ja paikat Stormilla olisi ollut vaikka voittaa ottelu, mutta tällä hetkellä Stormilla useampien heikompien pelien mukanaan tuoma tuska näkyy puristamisena niin maalintekotilanteissa kuin vaistonvaraisen puolustamisen puutteena omalla alueella. Harmillista joukkueen puolesta, että pelaaminen on nyt tällä tolalla, sillä nytkään ei kokoonpanosta löytynyt yhtään pelaajaa joka ei olisi lyönyt kaikkea likoon mitä logon alta löytyy tämän näkyessä mm. pyrkimyksenä mennä kunnolla tilanteisiin ja valmiutena puolustaa omaa maalia ja joukkuekaveria.
 
Ottelussa pari Stormin pelaajaa pääsi ennenaikaiselle pesulle eivätkä ainakaan tämän illan KoPo -ottelussa pelaa, mutta nämä olivat seurausta vastustajan yli-innokkaasta maalille ajamisesta. Jälkimmäisessä Stormin maalia vartioinut Janne Saksa sai sen verran kipeää, että mies tarvitsi muiden apua päästäkseen vaihtoaitioon. Tässä tilanteessa eivät jäähyt menneet millään tapaa oikein Stormin joutuessa tilanteessa isommaksi kärsijäksi rangaistusten muodossa, menettäen samalla maalivahdin loukkaantuneiden listalle. Sen verran kyseinen tilanne kuitenkin joukkuetta herätti, että Storm sai vielä pienen kirin päälle ja pääsi kirimään tulostaululla maalin päähän.
 
Pelit Stormilla jatkuu heti tänään ma 28.1 Helsingin Paloheinän prime time -ottelussa KoPoa vastaan.