28.1.2019 KOPO – STORM 3-3

Ihmisen pääkoppa on siinä mielessä ihmeellinen paikka, että välillä pienet muutokset toimintaympäristössä saavat aikaan isoja muutoksia yksilöiden toiminnassa. Tällä kertaa se pieni oleellinen muutos oli se, että maalinsuulle ottelussa luisteli joukkueeseen pikahälytyksellä värvätty Aleksi Kortesaari, joka tuli paikkaamaan kahden viikon joukkueessa olon jälkeen loukkaantunutta Joni Armista. Kortesaari osoitti olevansa heti mies oikealla paikalla ja tämä nuori mies Kärkölästä otti heti luulot pois KoPo:n lähentely-yrityksiltä torjuen koko ottelussa rapeat 37 laukausta.

Huomiona toki mainittakoon, että herääminen Stormilla tapahtui jo edellisiltana Malmilla siellä ansiokkaasti torjuneen Janne Saksan loukkaannuttua vastustajan kontaktin seurauksena, mutta nyt etenkin kakkos- ja kolmoserä Paloheinän lepakkovuorolla oli sen näköistä kiekkoa, että vaikea oli uskoa, että vielä pari viikkoa aiemmin KoPo pyöritteli Stormia Hyvinkäällä kuin mätää kukkoa ja muutenkaan joukkueesta ei ollut vastusta juuri kenellekään. Takana olleiden vaikeiden pelien seurauksena edelleen viimeistely vielä oli hakusessa, mutta muutoin puhtaat paperit voidaan antaa kaikille kokoonpanossa olleille pelaajille. Jos peli olisi jatkunut vielä 10 minuuttia täyttä aikaa pitempään, niin hyvin suurella todennäköisyydellä olisi Storm mennyt ohi, sillä sen verran hyvällä höyryllä joukkue sai luotua painetta KoPo:n kenttäpäätyyn. Tunnustus toki myös KoPo:n maalivahti Henri Väisäselle, joka pelasi myös todella mallikkaan pelin omalla maalillaan.

Vaikka voittoa ei tullut, niin kokonaisuudessaa pelillisesti vahvin 60 minuuttia Stormilta tällä kaudella. Nyt peli pysyi kasassa täydet minuutit, mitä kertaakaan aiemmin ei vielä kuluvalla kaudella ole tapahtunut eikä mistään pelillisestä kriisistä ollut tietoakaan.

Tästä jatketaan LA 2.2.19 Storm Winter Classicin muodossa, jossa alkuun naisjoukkue mittelee oman pelinsä KJT:n NaisAis:ia vastaan ja tätä ottelua seuraa taistelu kiertopalkinnosta Team Kaltevan ja Team Koskisen välisellä ottelulla. Sarjapelit Stormilla jatkuvat LA 9.2.19, jolloin vieraaksi Hyvinkäälle saapuu OKK Tankki.