Uusi kausi, uudet kujeet

Vaikka vielä on kesää jäljellä, niin kuitenkin tuleva kiekkokausi kovaa vauhtia 2010-11 kolkuttelee jo ovella. Huolimatta siitä, että Juhannuksen jälkeen sivuilla ei juurikaan mitään ole tapahtunut, niin kulisseissa kuitenkin on.

Kuten huomaatte, seuran nettisivut ovat saaneet uuden ilmeen muutamine lisäominaisuuksineen.

Stormin divariporukka palaa jäälle sorvin ääreen elokuun ensimmäisellä viikolla ja jatkaa pelejään III -divisioonan alkulohkossa 1. Sarjapelit alkavat näillä näkymin syyskuun lopussa vierasottelulla Loviisassa LJK:ta vastaan. Sarjapelien alkua ennen joukkue osallistuu turnaukseen Keravalla ja pelaa todennäköisesti useamman harjoitusottelun. Joukkueen peleistä lisäinfoa myöhemmin.

Hyvinkää Storm myös ylpeänä ilmoittaa, että seuran alaisuuteen pelikaudeksi 2010-11 perustetaan harrastejoukkue, joka kantaa nimeä Hyvinkää Storm Team. Joukkue osallistuu tulevan kauden aikana Mäntsälässä pelattavaan perinteikkääseen MHL -liigaan, jossa Storm pelasi vuosina 2006-2009. Harrasteporukan syntymisen myötä avataan myös uusi sivu Hyvinkää Stormin seurahistoriassa, ja se tarkoittaa sitä että joukkue saa omat nettisivunsa tulevan syksyn aikana.