9.2.2019 STORM – OKK TANKKI 6-13

Alkaa vitsit olla sen verran vähissä, että turha näistä lukemista on sen enempää tarinoida. OKK Tankki kylvetti Stormin niin selvin lukemin, ettei selittelyt auta.

Sen verran kuitenkin selitellään, että jumissa olevan pääkopan lisäksi Stormilla on todella paha tilanne sairaslistalla ja jäälle joudutaan raapimaan niin treeneihin kuin peleihin puoliksi tapettuja kokoonpanoja. Tänään ensimmäinen mies muutenkin vajaasta rosterista jäi sivuun pari tuntia ennen ottelua ja seuraava alkulämmittelyn jälkeen. Riviin saatiin vain 12 kenttäpelaajaa, vaikka kyseessä oli kotiottelu. Tämä sinällään ei ole mikään syy tappiolle, koska vastustajalla rivissä oli vain 10 kenttäpelaajaa.

Laukaukset ottelussa menivät suht tasan ja vaaralliset maalipaikat varmaan Stormille, mutta niillä ei gloriaa tulostaululla jaeta. Jotta huono tuuri olisi täydellinen, niin vierailija Tankin maaleista kolme taisi olla Stormin omia maaleja ja kaksi viimeistä vierailija teki tyhjiin.

Eipä siitä sen enempää.