23.2.2019 WOLF TEAM – STORM 9-7

Värikkäiden ja polveilevien vaiheiden jälkeen runkosarjan viimeinen ottelu lukemin 9-7 isäntäjoukkue Wolf Teamille. Paikat olisi tälläkin kertaa ollut hoitaa pinnat kotiin, mutta kotijoukkue osoitti tärkeimmällä hetkellä miksi on sarjan kärkijoukkue ja piti rutiinilla johtoasemansa.

 
Ottelu pelattiin coast-to-coast -hengessä molempien tehdessä vuorotahtiin maaleja. Kolmannessa erässä Stormille tarjottiin kaikkien aikojen parasta mahdollisuutta kiriä vielä rinnalle ja ohi sipoolaisten maalivahdin hoidettua itsensä ennenaikaiseen suihkuun, mutta kapealta Storm -nipulta ei enää ekstrapaukkuja kirivaiheeseen lopussa löytynyt sen enempää ylivoimalla kuin ilman maalivahtia ja pinnat jäivät Sipooseen. Paikat olisi ollut tälläkin kertaa hoitaa ottelu ja osan ajasta oltiin jopa kuskin paikalla, mutta se pieni ero oli siinä, että kotijoukkueella oli playoff -paikka varma ja peli kulkenut koko kauden, kun Stormilla taas ei ollut.
 
Tarkempaa analyysia kaudesta myöhemmin.