18.8.2010 KaVo – Storm 6-6

Storm avasi pelikauden 2010-2011 syysliigan ottelulla KaVoa vastaan Hyrylässä. Ottelusta ei hyvää sanottavaa tahdo keksiä, vaikka kuinka kaivaisi. 6-6 lukemiin päättynyt ottelu oli juuri niin vaikean näköistä kiekkoilua kuin parin jäävuoron jälkeen elokuun puolivälissä voi olettaa. Toisaalta, kaikki kunnia KaVolle, sillä ei vastustajakaan juuri sen useammin ollut jäällä käynyt.

Ensimmäisen kymmenen peliminuutin aikana KaVo, joka pelasi vain kymmenellä miehellä, oli karannut peräti 0-4 johtoon. Stormilta nähtiin lähinnä karmivia virheitä hyökkäyssinisellä, menetyksiä omassa päässä, näennäistä omaan pään puolustusta ja kikkailua kiekon kanssa. Vaikka vastustajan maalivahdin virkaa toimitti huhujen mukaan paremmin kentällä viihtyvä pelaaja, ei kiekkoa onnistuttu verkon perukoille toimittamaan – kovin montaa kertaa ensimmäisessä erässä ei kylläkään edes yritetty.

Valoa tunnelin päässä näkyi toisen erän alussa, kun Jussi Viuhko teki varmasti Storm-uransa yhden taidokkaimmasta maaleista. Viuhko sai maalin takaa Tuomas Muotkan ja Mika Mikkolan toimesta kiekon B-pisteen kohdalle, otti kiekon haltuun, harhautti ja suojasi puolustajan ohi, nousi maalille ja laukoi kiekon reppuun. Vaikka Mikko Eskolakin avasi omat maalihanansa heti seuraavassa vaihdossa, ei Storm peli naksahtanut uomiinsa. Kaksinkamppailut puuttuivat lähes kokonaan. Uusi Storm kasvo Eikka Pereläinen sentään yritti, taklasi muutaman kerran ja olikin ainoita valonpilkahduksia kesäterässä olleessa Storm -ryhmässä.

Kolmannen erän Storm voitto 0-3 ja toi ottelun 6-3 tilanteesta tasoihin 6-6 , mutta kyllä pisteet olisi pitänyt hoitaa Hyvinkäälle. Mikko Eskola jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi viimeistellen hattutempun, mutta hänkin olisi normaalitasollaan tehnyt vielä toiset kolme maalia – sen verran paikkoja oli. Se hyvä, mitä ottelusta pitää keksiä oli, että nyt kauden avaus on takana. Edessä on vielä monta syysliigan peliä ennen kuin varsinainen divarikausi alkaa ja aikaa on taas opetella pelaamaan jääkiekkoa.

Syysliigan pelit jatkuvat perjantain 27.8 Hyvinkäällä, jolloin vastaan asettuu aina kovaa ja suoraviivaista peliä pelaava HC Tankki Helsingistä.

Lisätietoa Syysliigasta:

http://jaakiekko.kaukastenvoima.net/syysliiga

One comment

Comments are closed.