5.10.2019 STORM – JÄÄ-TIIKERIT 11-5

Storm teki sarja-avauksessaan selvää jälkeä itäisestä naapurikunta Mäntsälästä vierailulle saapuneista Jää-Tiikereistä lukemin 11-5. Etenkin ottelun ensimmäinen erä oli todellista shokkihoitoa vierailijoille, kun taululla 20 minuutin jälkeen komeili 5-0 isäntäjoukkueelle.

Ensimmäisen erän ja koko ottelun sykähdyttävimpiä hetkiä koettiin, kun ajassa 08:28 joukkueen luotettava konkari ja aiempien kausien monivuotinen kapteeni Mikko Eskola siirsi alivoimalla Stormin 1-0 johtoon tutkaparinsa kapteeni Joni Koskisen toimiessa syöttäjänä. Maalissa ei muutoin välttämättä olisi mitään niin erikoista, mutta kun kyseessä sattui olemaan sarja-avauksen lisäksi ”eSon” oma syntymäpäivä JA aiemmin aamulla syntyneen oman pojan syntymäpäivä, niin väkisinkin pistää varmasti kyynisimmänkin pohtimaan, että käsikirjoittaako näitä juttuja joku ennakkoon? Niin tai näin, niin jokatapauksessa äärimmäisen hieno ja säväyttävä hetki Stormin seurahistoriassa varsinkin, kun asian pistää vielä perspektiiviin kuinka pitkän linjan Storm -ikonista Eskolan kohdalla puhutaan.

Ensimmäisen erän täydellisen nuijimisen jälkeen vierailija MäJäTi vaihtoi maalivahtia ja tämä ehkä hiukan toi ryhtiä joukkueen otteisiin. Kotijoukkueelle myös osin hiipi se kuuluisa hyvän olon tunne puseroon, kun varsin nopeasti toisessa erässä oli taululla 6-0. Tämän jälkeen Stormin puolustus hiukan levisi ja toinen erä päättyikin tasalukemiin 4-4, kokonaislukemien taululla ollessa 9-4. Kolmannessa erässä Storm petrasi huomattavasti pelaamistaan ja erä päättyikin isännille lukemin 2-1. Painoarvoisin seikka erässä oli Jesse Lepolan viimeistelemä hattutemppu. Lepola pelasi muutenkin erinomaisen ottelun saalistaen kokonaisuudessaan tehot 3+2. Muita tehomiehiä Lepolan ja Eskolan lisäksi ottelussa Stormilla olivat Toni Pulkkinen (0+4), Ville Närvä (2+1), Riku Viljanen (2+0), Lauri Suomela (1+1), Mika Kalteva (1+1), Christer Fagerström (1+1), Niko Immonen (0+2), Joni Koskinen (0+2) ja Jari Saruaho (0+2). Stormin kokoonpanon 17 kenttäpelaajista ainoastaan kolme jäi ilman tehopistemerkintää.

Stormin sarjapelit jatkuvat pe 11.10 klo 21:10 Hyvinkäällä, jolloin vieraaksi saapuu OKK Tankki Helsingistä.