26.1.2020 IHK – STORM 4-4

Ei lähtenyt homma tällä kertaa lentoon vieraspelissä IHK:ta vastaan oikein missään vaiheessa ja kotiintuliaisina tästä Malmin vierasvisiitistä ainoastaan yksi sarjapiste. Tiiviisti ja sitoutuneesti joukkueena pienessä kaukalossa puolustanut IHK teki vierailijoiden elämästä hankalaa heti alusta lähtien ja Storm osaltaan itse sekoitti omaa peliään istumalla ottelussa yksitoista kaksiminuuttista ja pari käytöskymppiä.

Tuomarilinja ottelussa oli tiukka, mutta tasapuolinen, ja runsaat erikoistilanteet osaltaan sotkivat Stormin peluutusta. Stormilla oli kokoonpanossa 17 kenttäpelaajaa IHK:n 13:ta vastaan ja kapeammalla rosterilla pelannut isäntäjoukkue hyötyi selkeämmin todella rikkonaisesta ja sitä kautta hidastempoisesta ottelusta.

Stormilaisille puhtaita papereita ottelusta ei voi oikein antaa kuin maalivahti Lauri Tynykselle, joka venyi kiekon eteen 40 kertaa sekä asenteella taistelleelle varakapteeni Ville Närvälle, jolle yrityksen perusteella olisi muutaman tehomerkinnän pistesarakkeeseen suonut. Parhaat pistemiehet ottelussa Stormilta olivat Joni Koskinen (2+1), Lauri Suomela (1+0) ja Riku Viljanen (1+0).

Otetaan tästä opiksi ja jatketaan matkaa. Matka Stormilla jatkuu uudestaan Malmilla puolentoista viikonpäästä keskiviikkona ja vastustajana tuolloin OKK Tankki.