5.2.2020 OKK TANKKI – STORM 6-5

Stormin härkäviikon ottelusta 1/3 ei herunut lisäpisteitä pistesarakkeeseen, sillä OKK Tankki oli tyly isäntä hyödyntäen ennenkaikkea Stormin kolmannen erän alun koomailut omalla puolustusalueella tuikaten vajaaseen kymmeneen minuuttiin kolme maalia. Tämän jälkeen Storm sai vielä kirivaihdetta silmään, mutta rinnalle nousemiseen loppui kellosta aika kesken.

Ottelun ensimmäisen puolikkaan Storm pelasi vielä varsin kelvollisesti, mutta tämän jälkeen etenkin puolustuspäässä alkoi keskittyminen herpaantumaan, vastustajan samalla puolustaessa sitkeästi omaa maaliaan ja käyden iskemässä tarvittavat maalit vastaiskuista. Isäntien puolustuksen johtohahmona hääräsi maalivahti Roope Siitonen, joka venyi kiekon tielle 49 kertaa. Tämä yhdistettynä tiiviiseen ja asenteella hoidettuu viisikkopuolustukseen oli voiton avain tässä ottelussa, ja ilman selittelyjä ansaittu voitto Tankille.

Stormilla matka jatkuu perjantaina kotiottelulla, kun vieraaksi saapuu Kiekko-Tiikerit Helsingistä. Ottelu alkaa klo 21:10.