PELIT PELATTU KAUDELTA 2020-2021

Kuten jo pitkin talvea on ounasteltu, niin maatamme riivaava kulkutauti ei hellittänyt lopputalvesta riittävästi ja näin ollen viimeiseksi peliksi Hyvinkää Stormilla jäi 23.11.2020 pelattu vierasottelu Porvoon Urbaanilegendoja vastaan ja tällä hetkellä näyttää erittäin vahvasti siltä, että seuraavan kerran Stormin toimintaa jäällä nähdään vasta elokuussa. Aikuisten sisätiloissa tapahtuvaa harrastustoimintaa koskevat rajoitukset ovat tällä hetkellä sen verran tiukalla tasolla, että niitä tuskin tullaan purkamaan tämän tai seuraavan kuukauden aikana ja kesäkuussa Hyvinkäällä halli meneekin jo kesän ajaksi kiinni ja remonttiin.

Erikoislaatuinen kausi sai pelien osalta omanlaisensa sinetin jo marraskuun lopulla ja kyllä tässä taas yhdenlaista tarinaa 17-vuotiaan seuran folkloreen kirjoitettiin. Syksyn 2020 tynkäkausi oli koronantilanteen lisäksi omanlaisensa kokemus myös liiton kesällä visioimien sarjajärjestelmämuutosten johdosta ja toivoa sopii, että tästä kaudesta saadut kokemukset jäisivät myös ainutkertaisiksi. Paljoa ei jäänyt kaudesta käteen, mutta pääasia oli se, että saatiin pidettyä joukkue- ja seuratoiminnan pyörä pyörimässä ja tekeminen positiivisena sen ajan kuin se oli mahdollista, vaikka kaikenlaista hiekkaa rattaisiin heitettiinkin.

Tarkempaa analyysia kera tilastopäivitysten menneestä kaudesta vielä myöhemmin.Loppuun vielä mainittakoon, että urheiluseuroille haastavista ajoista huolimatta Hyvinkää Stormin toiminta jatkuu ensi syksynä normaalisti seuran taloudellisen aseman ollessa vakaalla pohjalla. Hommat jäi syksyllä pahasti kesken, joten nälkää varmasti riittää, kun kaukalon portit taas avautuvat.